نمیخواممممم مدیر استارتر عضویت: 1403/04/21 تعداد پست: 1735 عنوان برای دومین بار دختر شینا رو خوندم 222 بازدید | 25 پست هر بار باهاش گریه میکنم و میخندم🥲خیلی مظلوم بود _ اما القلوب المنکسره العباس کفیلها💛 1404/03/14 | 15:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترایرانزمین عضویت: 1398/02/08 تعداد پست: 9454 لشکر خوبان هم بخونید ای شاه نور و چلچراغ🌸آقوی آقام یا شاهچراغ🌸یِه کِش دیگه جارُم بزن🌸بُکُن صِدام یا شاهچراغ 🌸از در بگی بُو پا میام 🌸ازدار بگی بُو پر میام🌸میخوام به پابوست بیام 🌸با سر میام یا شاهچراغ 🌸بستت منم، خستت منم🌸پابند گلدستت منم🌸زنجیر عشقت همه جو🌸بسته به پام یاشاهچراغ #تسلیت_شاهچراغم🏴تسلیت آقا جانم. اللّهُمّ صَّلِ عِلی السَیِّدِالسَّاداتِ الأعاظِمِ، أحمَدَ بنِ موُسَی الکاظِمِ، الشَّهیِدِ المَظلُومِ، الَّذِی کانَ کَریماً جلیلاً وَرِعاً، وَ کانَ أُبُوه عَلَیهِ السَّلامُ یُحِبُّهُ وَ یُقَدِّمُهُ، وَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ العَابِدِ الزَّاهِدِ وَ صَلِ عَلی حُسَینِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ الَّذِی قُتِلَ مَظلُوماً کَأفضَلِ مَا صَلَّیتَ عَلَی أَحَدٍ مِن أولِیائِکَهر که با آل علی درافتاد، ورافتاد🚩 به دل دارم شوق روی تو را، عطر و بوی تو را ای حبیب من، به عشق لیلا شدم مجنون، مرا با دوری مکن دلخون، یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔مرا تاب انتظارم نیست، دگر آرام و قرارم نیست، یوسف زهرا، اباصالح العجل اقا💔ببین از غم گریه سر دادم، عزیز دل بشنو فریادم،یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔
تکراریتکراریتکراری عضویت: 1397/03/29 تعداد پست: 9806 این ۳تاکتاب و بخونین زندگیتون زیرو رو میشه ۳دقیقه درقیامت شنود تقاص ظهور هر چه زودتر آقاصاحب الزمان صلوات
سروپری عضویت: 1398/10/12 تعداد پست: 30619 دارمهمون اولین چاپ خریدمو هر بار خوندم یا بهش فکر کردم در تعجبم از این همه بچه پشت سر هم به نظرم تو ۸ سال ۵ تا بچه داشت یه همچین چیزیبیشتر صفحه های کتاب خانم باردار میشه و تعجب می کنه ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷
baran1384 عضویت: 1403/04/04 تعداد پست: 1695 متاسفانه زیاد از زندگیش خوشم نیومد همش فقط بچه دنیا اورده بود نه علمی نه سوادی هیچی فقط تنها موفقیتش شوهرش بود اونم شهید شده بود که تو اون زمان جامعه چیز عادی بود ❤اللهم عجل لولیک الفرج ❤
سروپری عضویت: 1398/10/12 تعداد پست: 30619 این ۳تاکتاب و بخونین زندگیتون زیرو رو میشه ۳دقیقه درقیامت شنود تقاص یه تفریح شده براتون برید توی همه تاپیک ها این رو بنویسید؟ ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷
baran1384 عضویت: 1403/04/04 تعداد پست: 1695 دارمهمون اولین چاپ خریدمو هر بار خوندم یا بهش فکر کردم در تعجبم از این همه بچه پشت سر هم به نظرم تو ... دقیقا فقط بچه اورده ❤اللهم عجل لولیک الفرج ❤
baran1384 عضویت: 1403/04/04 تعداد پست: 1695 یه تفریح شده براتون برید توی همه تاپیک ها این رو بنویسید؟ کتاب های خوبی اما برای افراد که به معاد اعتقاد و مذهبی هستن متاسفانه بعضی ها افراط می کنن ❤اللهم عجل لولیک الفرج ❤
نمیخواممممم مدیر استارتر عضویت: 1403/04/21 تعداد پست: 1735 خوشم از این جور کتابا نمیاد روحیه آدم داغون میکنن ولی من دوست دارم _ اما القلوب المنکسره العباس کفیلها💛
نمیخواممممم مدیر استارتر عضویت: 1403/04/21 تعداد پست: 1735 لشکر خوبان هم بخونید باش ممنون _ اما القلوب المنکسره العباس کفیلها💛
نمیخواممممم مدیر استارتر عضویت: 1403/04/21 تعداد پست: 1735 من تعریفشو زیاد شنیدم ولی تا حالا نخوندم بخون قشنگه _ اما القلوب المنکسره العباس کفیلها💛