من الان کلی نارنج دارم میخوام آب بگیرم نگه دارم کسی بلده چطوری باید درست کنم ؟ چه قدر بجوشونم ؟ بعد جوشیدن صاف کنم یا نه ؟ موقع جوش چیز خاصی اضافه کنم ؟ تو یخچال بمونه یا بیرون ؟ کلا هر چی می دونید لطفا بگین
من شمالی هستم هرسال چن تا بطری تهیه میکتیم برای یکسال نگه میداریم،اول نارنج پوست بگیر دقیقا یک روز بزار بمونه ،بعد ابشو بگیر بریز،تو بطری شیشه ای وتویخچال نگه دار اگه دوس داری بجوشون ولی ما نمیجوشونیم،اینجوری مزش بهتر حفظ میشه