2777
2789
عنوان

خرید جهیزیه

55 بازدید | 5 پست

سلام برای خرید جهزیه کجا برم بهتره ؟ تا چند سال پیش میگفتن بانه خوبه الان میگن گرون شده اجناس اونجا هم گارانتی هم نداره جدیدا میگن بندر گناوه 

کجا برم خرید بهتره که هم قیمت مناسب باشه و هم جنس خوب خودم مشهدم

گناوه ارزون نیست فقط امکان پیدا کردن جنس اصل بیشتره ولی به نظرم ارزش نداره از مشهد بری.

همون مشهد رو خوب بگردی پیدا میکنی.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از همون جایی که هستی مارک خوب بخر نمیرزه بری جای دیگه آخرم تقلبی بینشون زیاده بعدم هزینش فرقی نمیکنه ...

جنس خوب نداره اکثرا ایرانین و اشغال رفتم سه راه بلور خیلی گرون بود و جنسم نداشتن 

گناوه ارزون نیست فقط امکان پیدا کردن جنس اصل بیشتره ولی به نظرم ارزش نداره از مشهد بری.همون مشهد رو ...

جهزیه خواهرم و از بانه اوردیم خیلی خوب بود همچین فرقی نداشت ولی مثلا هر وسیله یکی دو تومنی فرق داشت مثلا لباسشویی پنج تومن ظرفشویی چهارتومن فرقش بود ولی خب همون آقایی که اومدن برای نصب گفتن خیلی جنسش بهتره ظرفشویی الجی که شما خریدین تا لباسشویی داماد که از مشهد گرفته

جهزیه خواهرم و از بانه اوردیم خیلی خوب بود همچین فرقی نداشت ولی مثلا هر وسیله یکی دو تومنی فرق داشت ...

بانه قیمتاش کمی بهترن ولی آخرین باری که من جنوب رفتم قیمتا فرقی با اصفهان نداشت. تازه هزینه ارسال هم اضافه میشد.

مارکا رو توی نت پیدا و مقایسه کن و ویژگیهایی که نشون میده جنس اصله رو بشناس بعد برو خرید.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.