برایچی مدیر استارتر عضویت: 1400/03/13 تعداد پست: 1276 عنوان طوطی برزیلی 41 بازدید | 4 پست می خوام طوطی برزیلیمو به باغ پرندگان تحویل بدم، خیلی وقته آزاده تو قفس نیست، جفتش رفته شرایطش رو ندارم تو خونه نگهدارم دلمم نمی خواد تو قفس کوچیک زندگی کنهاگه اطلاع دارید بگید میشه کجا تحویلش بدم ؟ 1404/03/14 | 14:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پاسترونی عضویت: 1403/11/17 تعداد پست: 128 الهی بگردم، بزار تو دیوار واگذارش کن به یکی مورد اعتماد، فکر نکنم باغ پرندگان بگیره اطلاعی ندارممن خودم طوطی برزیلی دارم اتفاقا، کاش میشد خودم ازت بگیرمش اما متاسفانه بچم شدیدا حسوده😭😂
برایچی مدیر استارتر عضویت: 1400/03/13 تعداد پست: 1276 الهی بگردم، بزار تو دیوار واگذارش کن به یکی مورد اعتماد، فکر نکنم باغ پرندگان بگیره اطلاعی ندارممن خ ... به من تا حدودی وابسته ست، صدای پرنده های بیرون رو که می شنوه ، میره سمت پنجره صداشون می کنه ، دلم براش می سوزه، شما مطمئنی تحویل نمی گیرن؟
برایچی مدیر استارتر عضویت: 1400/03/13 تعداد پست: 1276 قبلا که جفت داشت هم همینجوری بود، یه بار از پنجره بیرون رفت ، دنبال گنجشکها بود با اونا دوست بشه هیچ کدام هم تحویلش نگرفتن 😆