فرشته_ی_دنیاا مدیر استارتر عضویت: 1403/07/14 تعداد پست: 305 عنوان شک دارم به این خونه که صدا ظبط کن داشته باشه😱 149 بازدید | 16 پست من الان ۱۰ روزه اومدم یه جا که واقعا شک دارم صدامو نو ظبط کنن شما برنامه ای میشناسین که ردیاب کنه بفهمم هست یا نه برنامه ی hidden Camera Detector و نصب کردم نشد الان چیکار کنم بفهمم از شک بیوفتم 1404/03/14 | 14:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
alone_2 عضویت: 1403/07/07 تعداد پست: 10619 لایکم کنمنم مشکلتو دارم.. هیچکستوروکاملنخواهدفهمید..!
dokhtarak_mehrabon عضویت: 1400/01/18 تعداد پست: 8392 منم حس میکردم خونمون شنود میشهچندبار یکی اومد خونمون بعدش من هر چی میگفتم با شوهرم اون روز بعد یا فرداش زنگ میزد در مورد اون موضوع سوال میپرسید انقدر خونمون گشتم چیزی پیدا نکردم 😅😅😅فکر کنم حس ششمش قویه
فرشته_ی_دنیاا مدیر استارتر عضویت: 1403/07/14 تعداد پست: 305 منم حس میکردم خونمون شنود میشهچندبار یکی اومد خونمون بعدش من هر چی میگفتم با شوهرم اون روز بعد یا فر ... اره منم یه جور شک بهم اومده
sadafian عضویت: 1403/07/11 تعداد پست: 11572 یکیاز همکارای شوهرم هر جا میره گوشیشو روی ضبط صدا میزاره کلا مامور مخفیه متخصص اینکاره برای شوهرم تعریف میکنه با شنود کردن به چه هدفاییش رسیده حتی صدای رئیسهارو شنود کرده
فرشته_ی_دنیاا مدیر استارتر عضویت: 1403/07/14 تعداد پست: 305 شاید با دوست پسرش تو یه خونس خخخ نه بابا با مامانم یه چیزایی صحبت کردیم نگو اگه عمه م بزاره یا عموم دیگه تمومیم دارو ندار مادر مو و غیبت ها بعضی مسائل که کلا نابود میشیم
dokhtarak_mehrabon عضویت: 1400/01/18 تعداد پست: 8392 اره منم یه جور شک بهم اومده من که چیزی پیدا نکردم حالا شما هم بگرد ببین چی پیدا میشه 😁
فرشته_ی_دنیاا مدیر استارتر عضویت: 1403/07/14 تعداد پست: 305 یکیاز همکارای شوهرم هر جا میره گوشیشو روی ضبط صدا میزاره کلا مامور مخفیه متخصص اینکاره برای شوهرم ... اح اون که بده میدونم الان منم میخوام بدونم چطور میتونم که پیدا کنم همه جارو کشتم ولی جاهایی هست که ممکنه بزارن درسته اگه بزارن هم کار ا کار گذشته
فرشته_ی_دنیاا مدیر استارتر عضویت: 1403/07/14 تعداد پست: 305 چرا شک داری؟ به عمه و عمو که همه جوره کار از دستشون میاد
فرشته_ی_دنیاا مدیر استارتر عضویت: 1403/07/14 تعداد پست: 305 به نظرتون اگه گذاشته بودن تا به حال حرف هامونو گفته بودن؟چون من چیزایی گفتم که امکان نداره طاقت بیارن میگن حتما
sadafian عضویت: 1403/07/11 تعداد پست: 11572 منم حس میکردم خونمون شنود میشهچندبار یکی اومد خونمون بعدش من هر چی میگفتم با شوهرم اون روز بعد یا فر ... بعضیا دستگاه شنود میزارن ضبط کنه و دفعه بعدی که میرن خونه یا محل کار اون شخص دستگاه ضبط کننده صداو برمیدارن همکار شوهرم تعریف میکنه اولاش شاخ در میوردم چکارایی میکنن شوهرم چیزایی تعریف میکنه که صدا ضبط کردن پیشش هیچهبعضیا کاراگاه بدنیا میان😅