2777
2789

من الان ۱۰ روزه اومدم یه جا که واقعا شک دارم صدامو نو ظبط کنن شما برنامه ای میشناسین که ردیاب کنه بفهمم هست یا نه 

برنامه ی hidden Camera Detector  و نصب کردم نشد الان چیکار کنم بفهمم از شک بیوفتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم حس میکردم خونمون شنود میشه

چندبار یکی اومد خونمون بعدش من هر چی میگفتم با شوهرم اون روز بعد یا فرداش زنگ میزد در مورد اون موضوع سوال میپرسید 

انقدر خونمون گشتم چیزی پیدا نکردم 😅😅😅

فکر کنم حس ششمش قویه 

یکی‌از همکارای شوهرم هر جا میره گوشیشو روی ضبط صدا میزاره کلا‌  مامور مخفیه متخصص اینکاره 

برای شوهرم تعریف میکنه با شنود کردن به چه هدفاییش رسیده 

حتی صدای رئیسهارو شنود کرده 

یکی‌از همکارای شوهرم هر جا میره گوشیشو روی ضبط صدا میزاره کلا‌ مامور مخفیه متخصص اینکاره برای شوهرم ...

اح اون که بده میدونم الان منم میخوام بدونم چطور میتونم که پیدا کنم همه جارو کشتم ولی جاهایی هست که ممکنه بزارن درسته اگه بزارن هم کار ا کار گذشته

منم حس میکردم خونمون شنود میشهچندبار یکی اومد خونمون بعدش من هر چی میگفتم با شوهرم اون روز بعد یا فر ...

بعضیا دستگاه شنود میزارن ضبط کنه و دفعه بعدی که میرن خونه یا محل کار اون شخص  دستگاه ضبط کننده صداو برمیدارن 

همکار شوهرم تعریف میکنه اولاش شاخ در میوردم چکارایی میکنن 

شوهرم چیزایی تعریف میکنه که صدا ضبط کردن پیشش هیچه

بعضیا کاراگاه بدنیا میان😅