2777
2789
عنوان

شما بودین چیکار میکردین

56 بازدید | 13 پست

میشه تا تهش بخونید لطفا

متاسفانه از این سبک دخترا بودم که هیچ حد و مرزی واسه خودم نزاشته بودم و بشدت بی اعتماد بنفس و ضعیف که راحت همه اذیتش میکردن توی مدرسه و همینجوری رفته رفته بزرگ تر شدم و رفتم پیش مشاور و روی خودم کار کردم و خیلییی بهتر شدم، ولی خوب هنوز یه سری نقاط ضعف دارم قطعا 

و هیچ دوستی برای خوام نزاشتم ولی از یه چایی مشاورم من و تشویق کرد که این کار رو بکنم و پیج اینستامو بزنم و سعی کنم دوست پیدا کنم 

دوست دوران مدرسمون پیدا کردم چندتاشون و ....

خلاصه امروز استوری یه غذای که درست کرده بودم و گذاشتم و یکیشون ریپلای زد ۱۱۵ 

میدونید یهو انگار ضمیر ناخودآگاهم رفت به زمان قدیم که چجوری توی مدرسه اذیت میشدم و هیچوقت از خودم دفاع نکردم و همیشه میزاشتم مسخرم کنن این ریپلای انگار زخممو میخواست بکنه! شاید که چیز مسخره ای بوده باشه!! 

ولی شما باشید چی جوابش رو میدید؟! 

من فقط نوشتم یعنی چی؟! بدون هیچ شکلکی!!!! 

قبل از اینا هم استوریام و همیشه لایک میکنخ منم استوری های پسرشو ریپلای میکنم و قلب و بوس و اینا میزارم! 

بنظرتون رفتار درست چیه؟!

هیچی

هول نشو

یه جواب بهت میده، طبق اون تصمیم بگیر

شوخی کرده دیگه

قرار نیست دفاع کردن از خودت باعث بشه تهاجمی بشی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نباید یعنی چی رو می نوشتی

من بودم می نوشتم اگه شدید حالت بده زنگ بزنم قبرستون

دوستت نیست 

حتما انفالوش کن

اینم ببین

تلگرام 

کانال زندگی سالم سوده هروی

دوره جذابیت درونی

دوره از جدایی تا تعالی

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
هیچیهول نشویه جواب بهت میده، طبق اون تصمیم بگیرشوخی کرده دیگهقرار نیست دفاع کردن از خودت باعث بشه ته ...

حرفت کاملا درسته... 

اولش نوشتم یعنی چی؟! 

بعدش اضاف کردم که یعنی میخوای بگی غذام بدمزست؟!

که از حالت تهاجمی بیارمش بیرون و ببینم چی‌میخواد بگه .....

نه اینو بش نگو ...الان باز ی چیز مزخرف میگه همون تو هم ی عدد براش بفرس ببینم چی میگه

نه دیگه زشته پاکش کنم،قطعا اگر بخاطر یه چیز بی ربط دیگه بنویسه منم مثل خودش جواب میدم 

میدونی نمیخوام زیاد تهاجمی باشم!