2777
2789

که دهه ۴۰ مردم روستاهای ایران برق نداشتن

ما تو سال ۱۴۰۴ در مرکز استان یکی از گرم ترین شهرهای جنوب برق نداریم و به طبع آب هم قطعه! 

خدا لعنتتون کنه خدا و امام زمان ازتون نگذرن

من مطمئنم شما همونایی هستین که همیشه میگفتن امام زمان میاد گردن میزنه 

همونایی که با دین خدا بازی کردین

خدا ازتون نگذره

لعنت الله علی قوم الظالمین

میدانی و میدانم...🤲🏻💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برق نداشتن عوضش صد تا چراغ نفتی و این چیزا داشتن خودم مامان بزرگم تو روستا بوده اما راضی بوده اون زمان.حداقل پولش ارزش داشت.مطمئن باش برقم بالاخره میرسید به اونجا.کار کمی نیست که از قاجار ویرانه کامل تحویل بگیری ایران نوین تحویل بدی

آدم میمونه اینا کجا زندگی میکردن انقدر عقب بودن...

پدربزرگم انقدر از قدیم بد میگفت، بعداً پیر های دیگه رو دیدم میگن زندگی اینجوری نبوده. 

هر کی از قدیم بد میگه، فکر کنم خانواده ی خودشون فقیر و عقب مانده بودن. خیلی از اینا... یک دفعه هجوم آوردن و همون اتفاق هایی افتاد که خودمون می دونیم. 

کاربری دست ۷ نفره. ❕

آدم میمونه اینا کجا زندگی میکردن انقدر عقب بودن...پدربزرگم انقدر از قدیم بد میگفت، بعداً پیر های دیگ ...

عمم شوهرش میمیره ۷ تا بچه کوچیک داشته با چندغاز حقوق میتونه بچه هاشو بزرگ کنه گوشت و برنج و روغن و مایحتاح اولیه رو داشتن همیشه

میدانی و میدانم...🤲🏻💚