2777
2789

ما مستاجریم قراره بریم بچمم شبا دیر میخوابه صبح تا ظهر ساعت ۲ ۳ اینطورا میخوابه با بدبختی میخوابونمش حتی دکتر بردم برای خوابش دارو داده آخر سر میبرم نصف شب دور دور تا خوابش ببره ساعت ۴ ۵ صبح

املاک یا بدون هماهنگی میاد دم در زنگو میزنه 

صبحم به شوهرم گفته ساعت ۱ میایم فقط هم یه خانومه میاد .شوهرم گفته بچم خوابه زنگ بزن اگه بیدار بود بیاید دوباره هماهنگ نکرده اومدن ۲ بار آیفونو زدن بچه بیدار شد یه لشکر آدم اومدن بالا ۲ تا مرد و ۳ تا زن بودن اون زنا قبلا هم خونه رو دیدن الان هی بچه نق نق میکنه سیرخواب نشده خونمم خیلی به هم ریخته بود آبروم رفت

بچت چن وقتشه؟؟

فقط 32 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا هر چی هم بگن باید از قبل اطلاع بدن شاید شما مهمون داشته باشی به شوهرت بگو زنگ بزنه سفت و سخت بر ...

از قبل گفته بودن ۱ میان. از اخر که چی؟ بعضی مشتریا فقط تایم صبح تا ظهر هستن. ما یک خونه گذاشتیم فروش بعضیا میگفتن من فقط تا ۲ میتونم بیام بعدش شیفتم 

خب صبح که گفته بوده ۱ میاد

به کسی چه بچه شما تا ظهر خوابه

مردم کار دارن !!!!

عجبا

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

مهلت اجارتون تموم شده؟ اگه تموم نشده نزار بیان بگو هنوز خونمه اختیارشو دارم هر وقت مهلت تموم شد بیا ...

نه کمتر از یک ماه وقت داریم 

میگم نکنه صاحبخونه موقع مهلتمون بگه مستاجر پیدا نشد پولتون آماده نیست 

چک دادیم پولمون رو لازم داریم سر وقتمون