2777
2789
عنوان

تروخدا بیاید بگید چیکار کنم

94 بازدید | 21 پست

من دلم پیش کسیه ک سر هیچی واقعا رابطه رو تموم کردیم پسره هیچی نداشت بخدا هم بهش پول میدادم هم بهش وفادار بودم حتی وقتی خانواده هامونو فهمیدن من کوتاه نیومدم و از اونجایی ک فامیله و خونمون هم نزدیکه ب گفته خودش هم وقتی ک تموم کرد گفت چهارچوبی مواظبت ولی من ب دردت نمیخورم و فلان خودش حتی گفت میخوای برو ازدواج کن من راضی ام...

الان ی پسره هست خیلی پیگیرمه ولی ازش خوشم نمیاد ولی ی طوری این پیگیری میترسم فکر کنن((((( خبریه برن پشتم حرف دربیارن یا پسر قبلیه دیگه کلا بیخیالم شه ))))))

خیر سرمون پاییز می‌خواستیم عقد کنیم😭

لعنت به خواستنهای یک طرفه... 

تنها کاری که بابد بکنی اینه رو خودت و زندگیت تمرکز کنی و زندگیتو بسازی تا آدم مناسبت بیاد اینا هیچکدوم مناسبت نیستن

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واضح بگو اگه نمیخوای پا پیش بزاری روی خاستگارم فک کنم

اینطدری بگم ک شر میشه اصلا اعصاب درست و حسابی نداره همین ۹ روز پیش دوباره پیام داد بهم 

این پسر جدید هم اینقدر پیگیره تا الان فکر کنم فهمیده باشه 

لعنت به خواستنهای یک طرفه... تنها کاری که بابد بکنی اینه رو خودت و زندگیت تمرکز کنی و زندگیتو بسازی ...

اینطدری بگم ک شر میشه اصلا اعصاب درست و حسابی نداره همین ۹ روز پیش دوباره پیام داد بهم 

این پسر جدید هم اینقدر پیگیره تا الان فکر کنم فهمیده باشه 

اینطدری بگم ک شر میشه اصلا اعصاب درست و حسابی نداره همین ۹ روز پیش دوباره پیام داد بهم این پسر جدید ...

چرا شر بشه..خب یا میخوادت یا نمیخوادت دیگه

این کارا چیه؟

سمت من اگه میای  "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :)

اینطدری بگم ک شر میشه اصلا اعصاب درست و حسابی نداره همین ۹ روز پیش دوباره پیام داد بهم این پسر جدید ...

چرا شر بشه؟ نامزد بودین؟ خب اگه میخوادت بیاد عقد کنید 

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞

چرا شر بشه..خب یا میخوادت یا نمیخوادت دیگهاین کارا چیه؟

روانیه خواهر روانی ب تمام معنا 

همین الانشم ترسم اینه زنگ بزنه ب بابام 

هم شماره مامانمو داره هم بابام 

بابامم تهدیدش کردم بخدا ولی نمیترسه

میگه نمیخوامت چون تو لیاقتت خیلی بالاعه  

عزیزم راست گفته واقعا لیاقتتو نداره درسته خیلی سخته ولی بخاطر خودتم ک شده تحمل کن غرورتو حفظ کن و ب هیچ عنوان سراغش نرو، هرچی ازش داری پاک کن و یه طوری وانمود کن انگار از اولم وجود نداشته رفته رفته برات کمرنگ میشه

عزیزم راست گفته واقعا لیاقتتو نداره درسته خیلی سخته ولی بخاطر خودتم ک شده تحمل کن غرورتو حفظ کن و ب ...

خب میگم حرف دربیارن برام با این پسر جدید؟بقران اصلا باهاش تو رابطه نیستم ولی خیلی پیگیره

خدا لعنتم کنه با انتخابم😭😭😭😭😭

به نظرم برای یه بار هم که شده باهاش جدی صحبت کنید و تکلیفتونو روشن کنید 

سمت من اگه میای  "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :)