من دلم پیش کسیه ک سر هیچی واقعا رابطه رو تموم کردیم پسره هیچی نداشت بخدا هم بهش پول میدادم هم بهش وفادار بودم حتی وقتی خانواده هامونو فهمیدن من کوتاه نیومدم و از اونجایی ک فامیله و خونمون هم نزدیکه ب گفته خودش هم وقتی ک تموم کرد گفت چهارچوبی مواظبت ولی من ب دردت نمیخورم و فلان خودش حتی گفت میخوای برو ازدواج کن من راضی ام...
الان ی پسره هست خیلی پیگیرمه ولی ازش خوشم نمیاد ولی ی طوری این پیگیری میترسم فکر کنن((((( خبریه برن پشتم حرف دربیارن یا پسر قبلیه دیگه کلا بیخیالم شه ))))))
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم راست گفته واقعا لیاقتتو نداره درسته خیلی سخته ولی بخاطر خودتم ک شده تحمل کن غرورتو حفظ کن و ب هیچ عنوان سراغش نرو، هرچی ازش داری پاک کن و یه طوری وانمود کن انگار از اولم وجود نداشته رفته رفته برات کمرنگ میشه