عمیق ترین درد زندگی دل بستن به کسی است که بدانی هرگز به تو تعلق ندارد. دنیا اونقدر بزرگه که برای همه مخلوقات جا هست پس به جای اینکه جای یکی دیگه رو بگیری ....سعی کن جای واقعی خودتو پیدا کنی.
مامانم میگه کاچی رو که همش باید بخوری.صبحانه.میان وعده عصرونه.
میگه صبحانه عدسی میگم از یه طرف شیرو زیاد میکنه اما از اونورم قاعده اور حسابی
عمیق ترین درد زندگی دل بستن به کسی است که بدانی هرگز به تو تعلق ندارد. دنیا اونقدر بزرگه که برای همه مخلوقات جا هست پس به جای اینکه جای یکی دیگه رو بگیری ....سعی کن جای واقعی خودتو پیدا کنی.
اخه من اصلا چیزای ابکی دوس ندارم.فقد حلیم و سوپ دوست دارم😓
آخییی من هفته اولو مامانم با مادر شوهرم رقابت داشتن از لج هم هیچکاری نمیکردن فقط یه وعده بهم کاچی دادن که آردش توش گوله گوله بود چون مادر شوهرم مامانمو مجبور کرد درس کنه این میگفت تو درس کن اونیکی میگفت وظیفه من نیس😒😒😒😒 بیشتر وعده ها غذا نداشتیم یا شوهرم حاضری میخرید