pari_moon08 مدیر استارتر عضویت: 1402/06/23 تعداد پست: 6073 عنوان تراز کنکور 113 بازدید | 9 پست با معدل نزدیک ۱۹ (۱۸/۸) و تراز کنکور ۹۸۰۰ پزشکی چه دانشگاهی میشه مثلا ایران و بهشتی میشه ؟؟ سهمیه ۵ درصد تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 1404/03/14 | 13:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
pari_moon08 مدیر استارتر عضویت: 1402/06/23 تعداد پست: 6073 جانبازی یا ایثارگری سهمیه ۵ درصده دیگه تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی
agiko عضویت: 1403/10/15 تعداد پست: 3990 سهمیه ۵ درصده دیگه آخه سهمیه جانبازی 5درصدهم داریم ایثارگری5درصدمبستگی داره کودوم باشهبنظرم تبریز یا ارومیه قبولیتهران رو فک نکنم نهایت پردیس من دلم رف واسه اون دلی که عاشق نبود...!
pari_moon08 مدیر استارتر عضویت: 1402/06/23 تعداد پست: 6073 آخه سهمیه جانبازی 5درصدهم داریم ایثارگری5درصدمبستگی داره کودوم باشهبنظرم تبریز یا ارومیه قبولیتهران ... خودم نیستم سهمیه یا ۲۵ درصده یا ۵ درصد نگا نمیکنن که کدومی حالا چرا تبریز ، البرز میشه؟ تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی
pari_moon08 مدیر استارتر عضویت: 1402/06/23 تعداد پست: 6073 آره میشهخصوصا دانشگاه ایران مسخره میکنی یا جدی هستی؟ تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی
pinkkblossom عضویت: 1403/05/01 تعداد پست: 5658 مسخره میکنی یا جدی هستی؟ چرا باید مسخره کنماین تراز حالت عادی پزشکی دانشگاه های خیلی خوبی میدهسهمیه پنج درصد باشه دیگه تهران قبول شدنش میشه گفت قطعیه
pari_moon08 مدیر استارتر عضویت: 1402/06/23 تعداد پست: 6073 چرا باید مسخره کنماین تراز حالت عادی پزشکی دانشگاه های خیلی خوبی میدهسهمیه پنج درصد باشه دیگه تهران ... البته که تراز دوستمه عشقم تو کنکوری هستی ؟ میشه بگی با توجه به سطح امتحانات معدلش چه ترازی میده حدوداا تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی
pinkkblossom عضویت: 1403/05/01 تعداد پست: 5658 البته که تراز دوستمه عشقم تو کنکوری هستی ؟ میشه بگی با توجه به سطح امتحانات معدلش چه ترازی میده حدود ... نه عزیزم کنکوری نیستماگه نوزده بشه احتمالا حدود ۹۰۰۰