2777
2789
عنوان

تراز کنکور

112 بازدید | 9 پست

با معدل نزدیک ۱۹ (۱۸/۸) و تراز کنکور ۹۸۰۰ پزشکی چه دانشگاهی میشه مثلا ایران و بهشتی میشه ؟؟ سهمیه ۵ درصد 

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

جانبازی یا ایثارگری

سهمیه ۵ درصده دیگه

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سهمیه ۵ درصده دیگه

آخه سهمیه جانبازی 5درصدهم داریم ایثارگری5درصدم

بستگی داره کودوم باشه

بنظرم تبریز یا ارومیه قبولی

تهران رو فک نکنم نهایت پردیس

من دلم رف واسه اون دلی که عاشق نبود...!

آخه سهمیه جانبازی 5درصدهم داریم ایثارگری5درصدمبستگی داره کودوم باشهبنظرم تبریز یا ارومیه قبولیتهران ...

خودم نیستم سهمیه یا ۲۵ درصده یا ۵ درصد نگا نمیکنن که کدومی حالا چرا تبریز ، البرز میشه؟ 

آره میشهخصوصا دانشگاه ایران

مسخره میکنی یا جدی هستی؟

چرا باید مسخره کنماین تراز حالت عادی پزشکی دانشگاه های خیلی خوبی میدهسهمیه پنج درصد باشه دیگه تهران ...

البته که تراز دوستمه عشقم تو کنکوری هستی ؟ میشه بگی با توجه به سطح امتحانات معدلش چه ترازی میده حدوداا