2821
2789

محصولات پوستی یا زیبایی که استفاده کردم و خوب بوده یا استفاده کردید یا راهکار زیبایی رو بیاید به هم بگیم اگه حوصله دارین

ENTP...    طبیعت زیبا🌿

من ک هرچی خرج کردم ،لک صورتم نرفت

اگر راهکار داشتید بگید 🥲

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ🤍خدایاشکرت🤍همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

هرکی میدونه لطفا بگه چه لوازم بهداشتی استفاده کنم که لکه‌های صورت رو از بین ببره

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  
من ک هرچی خرج کردم ،لک صورتم نرفتاگر راهکار داشتید بگید 🥲

منم همینطور...

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  
فقط روشن کننده و ضدآفتابی که لک نندازه رو معرفی کنین

روشن کننده لایه بردار استفاده کن ک پوست مرده و کدر رو از بین ببره وگرنه سفید شدن محصولی نداریم مگر اینکه لیزر کنی اونم تا ی درصدی نتیجه میده ضدافتابم لافارر خوبه ولی پوست منو بعد چند ساعت تیره میکنه ولی بقیه همچین مشکلی نداشتن

ENTP...    طبیعت زیبا🌿

به هیچ عنوان از ضد آفتاب دکتر ژیلا استفاده نکنید به شدت لک میاره و پوستو تیره می‌کنه من چون زیاد از ضد آفتاب استفاده می‌کنم و مصرفم زیاده از تنها ضد آفتابی که راضی بودم فلوئید مای بودش به صرفه هم هستش ضد آفتاب در موبای خیلی خوبه ولی فیمتش خیلی رفته بالا

از لحاظ روحی نیاز دارم به دور و وریام با ذوق بگم"دیدی شد؟"🥹🥹
روشن کننده لایه بردار استفاده کن ک پوست مرده و کدر رو از بین ببره وگرنه سفید شدن محصولی نداریم مگر ا ...

ممنون

مثلا زینک 

یا روشور یا چودر موبر خیلی

لایه نازک ماهی یه بار 

به هیچ عنوان از ضد آفتاب دکتر ژیلا استفاده نکنید به شدت لک میاره و پوستو تیره می‌کنه من چون زیاد از ...

مطمئنید دلیل لکتون برای ضدآفتاب دکتر ژیلا بوده؟از برند های ایرانیه که اکثر دکتر های پوست به مریض هاشون پیشنهاد میکنن 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز