2777
2789

سلام خانما روزتون بخیر 

کسی ذکر یا دعای مجرب برای افزایش روزی حلال میشناسه؟؟

یک مدته هزینه هامون خیلی بالا رفته کم میاریم بعضی وقتا 

کسی پیشنهادی داره؟ ان شاالله عاقبتتون به خیر باشه.

کاربری متعلق به دو نفر می باشید ، از تناقض موضوعات متعجب نشوید♡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودنون نتیجه اش و دیدین؟

اسی امروز روز ۴شنبه هست ۴۰بار تکاثر بخون خیلی خوبه 

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

باشه عزیزم خدا خیرت بده ان شاالله حاجت روا بشی

ممنون از دعای خوبت.مرسی ک دعام کردی

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

باید ۴۰ بار پشت سر هم بخونم؟آداب خاصی داره؟

عزیز من زیاد بلد نیستم 

پشت سر هم تکاثر میخونم

باید ۴۰ بار پشت سر هم بخونم؟آداب خاصی داره؟

فردا هم ۴۰ بار نصر بخون

امروز تونستی ۴۰بار کوثرم بخون

منم میخوام هر ۳تاشو بخونم

کوثر و تکاثر رو باید دوشنبه ۴شنبه خوند

واقعه هر شب

نصر ۵شنبه ها

انشالله خدا بشنوه

ببخشی میشه درخواستمو قبول کنی یه دیقه کار مهمی دارم باهات ؟

@دروغگویی‍ 

تو که خودتو معرفی نکردی بدونم کی هستی الانم سر هیچ  ناراحت شدی بعدشم من نشناختم وگرنه انقد بد اخلاقم نیستم  من با همه ی جور رفتار نمیکنم   الانم اگه میشه ی لحظه کارتون دارم  قبول کن    

روزای سخت که تموم شد میزنم روشونه خدا و میگم : جنبه رو حال کردی ؟