2777
2789
عنوان

قلیونی بودن شوهر

136 بازدید | 17 پست

اولا نمیکشید .الان یک روز درمیون میکشه.اعصابمو بهم ریخته ینی ی روز افتضاح ترین وضع ممکن میخوام دعوا راه بندازم.وایعا رو مخمه.گفتنی میگ خوب کاری میکنم.رسما معتاد شده بدبخت

دعوا راه بندازی درست میشه؟ نه با این شوهری که داری میگی

پس یا باید بسازی

یا باید ولش کنی

یا باید بگی جلو تو نکشه حدااقل

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قلیون واقعا چیز مزخرفیه

اما خوب شوهر من حوصلش سر میره میگه کاری ندارم جز قلیون کسیدن

من یه زن عاشقم با کلی رویای دخترونه من بخاطر تو از همه ارزوهای قشنگم گذشتم من به خودم یه جوونی و نوجوونی کردن بدهکارم حالا که میبنم بازم بگردم عقب تورو انتخاب میکنم اما بازم یه عادت های دخترونه دارم هنوزم قوی نشدم وقتایی که دلم میگیره یهو میزنم زیر گریه جایی کم میارم زنگ میزنم به پدرم به تکیه گاهم درد و دل میکنم تو با من چکار کردی که با سن کمم تونستم دوری خانوادمو تحمل کنم؟ من برای اینکه تورو داشته باشم تاوان پس دادم تاوان تنهاییم تاوان درس نخوندنم تاوان سختی کشیدنم هنوزم دارم تاوان داشتنتو پس میدم مرد خوش خنده من

منوپارنترم میکشیم اما نهایت هفته ای یه بار اونم تو سفره خونه ای ،پارکی جایی

واقعا این که شما میگی سخت واذیت کننده س

زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو❤️🌱 واینکه بترس از بازی که فکر میکنی توش برنده ای👍
دعوا راه بندازی درست میشه؟ نه با این شوهری که داری میگیپس یا باید بسازییا باید ولش کنییا باید بگی جل ...

ینی واقعا میگیده دستش انگار حس خیانت دارم.نمیتونم اصلا بیخیال بشم.دوس دارم انثد بکشه بمیره

ینی واقعا میگیده دستش انگار حس خیانت دارم.نمیتونم اصلا بیخیال بشم.دوس دارم انثد بکشه بمیره

خط قرمزته دیگه فرقی نداره چی باشه

مهم اینه تو بدت میاد

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

شوهرمن ناس میزاره هرکارکردم باز کارخودشومیکنه دیدم این وسط من دارم داغون میشم ازبس توفکرم ی مدتیه خودموزدم ب بیخیالی کسی حرف گوش نمیکنه بهتره رهاش کنی ب حال خودش

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 
کاش برماام هفته ای یبار بود

با زبون خوش با محبت بگو حداقل هفته ای دوبار بکش بعد یه مدت بکنش هفته ای یه بار کم کم عادتشو تغییر بده

زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو❤️🌱 واینکه بترس از بازی که فکر میکنی توش برنده ای👍

عزیزم ببین قلیون چیز عادیه خداروشکر کن مشکل دیگه ای ندارع من خودم ماهی یبار شاید با پارتنرم اگه خیلی داری اذیت میشی براش پاد بخر هم شیکه هم ضرر کمتری دارع و خیلی نمیکشه

برمنم تفریحش شده این زهرمار.میترسم انقد بکشه دیگ عادی بشه بره سمت سیگار

نه بابا ربطی نداره شوهر من ده ساله میکشه

من یه زن عاشقم با کلی رویای دخترونه من بخاطر تو از همه ارزوهای قشنگم گذشتم من به خودم یه جوونی و نوجوونی کردن بدهکارم حالا که میبنم بازم بگردم عقب تورو انتخاب میکنم اما بازم یه عادت های دخترونه دارم هنوزم قوی نشدم وقتایی که دلم میگیره یهو میزنم زیر گریه جایی کم میارم زنگ میزنم به پدرم به تکیه گاهم درد و دل میکنم تو با من چکار کردی که با سن کمم تونستم دوری خانوادمو تحمل کنم؟ من برای اینکه تورو داشته باشم تاوان پس دادم تاوان تنهاییم تاوان درس نخوندنم تاوان سختی کشیدنم هنوزم دارم تاوان داشتنتو پس میدم مرد خوش خنده من