2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عکس کدوم سلبریتی ببرم بنظرت؟

سلبریتی نبر ببین چی به صورتت میاد اصلا مگه قبلش جلسه نمیذاره باهم صحبت کنین راهنماییت کنه بگه چی بهت میاد مث این دکتر های تو اینستا؟؟؟؟

همه عمر بر ندارم سر خود ز آستانش، که فقط سپرده ام دل به علی و خاندانش...✨️

سلبریتی نبر ببین چی به صورتت میاد اصلا مگه قبلش جلسه نمیذاره باهم صحبت کنین راهنماییت کنه بگه چی بهت ...

همونجا مشاوره ک رفتم توضیح داد و اینا گفت اونی که به صورتت بیاد بعد گفت ۲۰ درصد تغییر میکنی ۸۰ درصد رضایت داری

خاهر کوچیکه آنجلیناجولی 

همونجا مشاوره ک رفتم توضیح داد و اینا گفت اونی که به صورتت بیاد بعد گفت ۲۰ درصد تغییر میکنی ۸۰ درصد ...

منم شنیدم که خیلی با صداقت با مراجعه کننده صحبت میونه درصد تغییر و اینکه اصلا تغییر میکنه یا نه رو کامل میگه حداقل هر چی هست مث دکتر های دیگه واسه پول خودشو مدیون نمیکنه 

منم شنیدم که خیلی با صداقت با مراجعه کننده صحبت میونه درصد تغییر و اینکه اصلا تغییر میکنه یا نه رو ک ...

آها پس میشناسیش 

من یکم وسواس گرفتم احساس میکنم ی بار دیگه باید برم باهاش صحبت کنم

خاهر کوچیکه آنجلیناجولی 

آها پس میشناسیش من یکم وسواس گرفتم احساس میکنم ی بار دیگه باید برم باهاش صحبت کنم

نمیشناسم نظرات بقیه رو تو همین نی نی سایت خونوم

تو گوگل سرچ کن خدیوی نی نی سایت

نمیشناسم نظرات بقیه رو تو همین نی نی سایت خونومتو گوگل سرچ کن خدیوی نی نی سایت

اره دکتر خوبیه نزدیک عملمه و ب شدت وسواس دارم چون پولش رو با قرض و قوله جور کردم نمیخام بد بشه چون شرایط ترمیم نداریم

خاهر کوچیکه آنجلیناجولی