2777
2789

من باردارم اول سه ماه

چون پارسال سقط داشتم گفتم حتما پیگیر بشم

از دیروز تا الان دل درد پریودی دارم

کمر و شکم که میزنه به پام

شیاف پروژسترون گذاشتم دیگه تا صبح خوب بودم باز صبح دوباره دردام شروع شد

البته شدید و غیر قابل تحمل نیست

ولی مثل اینه که هر لحظه آدم فکرمیکنه الانه که پریود شه

یا گاهی احساس میکنم یچیزی ازم خارج میشه

هی چک میکنم میبینم نه مثلا ترشح رقیق و شفاف و یکم جسبناکه

داخل واژنمم انگار حرارتش خیلی بالاس

دکترمم زنگ زدم جواب نمیدن امروز نیست

اللهم عجل لولیک الفرج

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم 

انشاا… به سلامتی این دوران و طی کنید 

من خودم شخصا از موز خیلی نتیجه گرفتم روزانه یک عدد موز رو خوب بجوید تا با بزاق دهان آغشته بشه و بعد قورت بدید انشاا… که اوضاع روبراه خواهید شد

سلام عزیزم انشاا… به سلامتی این دوران و طی کنید من خودم شخصا از موز خیلی نتیجه گرفتم روزانه یک عدد م ...

ممنون گلم

تاثیرش روی چیه؟

اللهم عجل لولیک الفرج
۳ ماه اول طبیعیه ولی باز ی دکتر برو من بخاطر غلظت خون خوب ب شریان های رحیم خونرسانی نمیشد درد داشتم ...

امروز کجا برم تعطیله خیلی جاها بستس

خونه هم پله هست 

میگم پله باز بالا پایین نکنم

اللهم عجل لولیک الفرج

منم یکی دوماه اول اینجوری بودم مرتب میرفتم چک میکردم فک میکردم دارم پریود میشم الان که اول ماه چهارمم خیلی کمتر شده این حس،سعی کن استراحتتو زیاد کنی فعالیت سنگین نداشته باش ریلکس باش آب زیاد بخور خودتو سرگرم کن و زیاد روی بارداریت متمرکز و حساس نباش این دردارو همه کم و بیش تجربه میکنن چیزی نیست فقط اگه خدای نکرده خونریزی شدید تا خفیف یا درد غیر قابل تحمل داشتی سریع برو اورژانس زایشگاه که سونو بشی

فقط 8 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸