2777
2789
عنوان

نمیدونم واقعا ازدواجم درسته یا نه

1497 بازدید | 107 پست

سلام دوستان توی تاپیکای قبلی نوشتم که بعد از ۳ سال با دوست پسرم قصد ازدواج داشتیم و قبل از عید قرار بر بله برون و عقد شد ولی چون به ماه رمضون خورد و یکم اخلاقش تغییر کرده بود یکمی من دو دل شدم بهش گفتم ماشین بگیر با پولت و بعد عید عقد و بله برون بندازیم که عجله ای هم نشه .اون پسری که این ۳ سال بهترینا رو برام گذاشت یهو اخلاقش تغییر کرد و اصلا خانوادش هیچ دخالتی تو برگزاری مراسم نمیکنن و اصلا هیچ نظری نمیدن کلا انگار رها کردن ما رو نه کمکی میکنن نه زنگی میزنن کلا هیچی سکوت محض.چون اخلاقش بعد عید تغییر کرد و اصلا به من توجه نمیکرد مامانم تماس گرفت و۲ بار بهش جواب منفی داد ولی گفت من قبول نمیکنم و من ۳ سال دلبستم نمیتونم راحت رها کنم اونم وقتی که دارم بعد اینهمه مدت بلاخره به کسی که دوستش دارم میرسم و دوستش دارم واگه نباشه میمیرم و از این مضخرفات .... بعد من دیگه جوابشو ندادم چون قرار عقد و بله برون بعد ماه رمضون بود ولی تا الان طول کشیده و اینا تکلیف مشخص نکردن بهش گفتم دیگه دلیلی نداره ادامه بدیم شماره بابا و مامانمو که داری هر وقت خواستی با همونا هماهنگ کن من دیگه باهات حرفی ندارم باز شروع کرد به گریه زاری که اگه باهات حرف نزنم نمیشه.چون من سفت و سخت گرفتم اومدن خونمون برای معذرت خواهی و گفتن که خرداد بله برون و عقد باشه که الان نصف خرداد رفته و هنوز هیچ خبری ازشون نیست.و پیشنهاد دادن که اگه نشد عقد بگیریم و پولمون کم بود صیغه کنید عقد بیفته بعد صفر که من گفتم از صیغه متنفرم و به هیچ عنوان قبول نمیکنم پس قرار شد عقد هم قبل از محرم بشه اخه چه مراسمی هم من اصلا مراسم نخواستم که انقد دارن سختش میکنن گفتم بله برون یه ساعت بیاید خونمون و برید من اصلا هیچ سر و صدایی نمیخوام بین خودمون و بدون هیچ دعوتی باشه مثل یه شب نشینی عقد هم فقط محضری باشه و بریم عقد کنیم وبیایم خونمون مهمون هم دعوت نکنیم.اخه مگه اینا چقد خرج میبره😐یه انگشتر و یه محضرهمین نهایت میخوام یه کت سفید بگیرم و ارایشگاه یه ارایش ساده که پرسیدم گفت ارایش و موهات میشه کلا ۳ تومن .حتی اینم نمیتونه بگیره یا نمیگیره خدا میدونه خلاصه ۲ روز یعد اینکه اومد خونمون برای معذرت خواهی.بیرون رفتیم توی گوشیش پیامایی دیدم که بالا۷۰ تا پیام به یه خانم داده بود که مسافر ا.س.ن.پش بود اون خانم اصلا قبولش نمیکرد و میگفت اقا به من پیام نده وگرنه گزارش میدم و این پسر التماسش میکرد که" به جان مادرم قسم عاشقتم و دلم پیشت جامونده و محو روی زیباتونم و خانم خانما منو قبول کن و بقران قسم و به جان مادرم قسم قصد مزاحمت ندارم نیتم خیره و به دلم نشستی و به خداوندی خدا به دلم نشستید و به چی قسمتون بدم که جواب بدید و افتخار بدیدو حرف دلمو زدم فقط بجان مادرم قسم و بخدا الکی نمیگم که محو روی زیباتون شدم و از این حرفا"این پیاما دقیقا ۴ روز قبل اینکه بیان خونه ما برای معذرت خواهی بابت تاخیر مراسماتمون به این خانم داده شده تا ۱ ساعت قبل اینکه بیاد خونه من بشینه جلوی روی من و خانوادم.وقتی دیدم اینا رو مغزم رد داد اصلا باور نمیکردم چرا باید یه ادم انقد وقیح باشه که با ماشینی که من بهش گفتم برو بخر و داشت برای عقدمون باهاش پول جمع میکرد تلاش میکرده مخ یکی دیگه رو بزنه.۱ هفته تو اسنپ کار نکرده بود که این پیاما رو دیدم تو گوشیش.الان میگه غلط کردم حماقت کردم و اشتباه و بچگی کردم اصلا نفهمیدم چطور شد این پیاما رو دادم و الان پشیمونم و توبه کردم دارم همه چیزمو از دست میدم بخاطر یه اشتباه بچگانه.اینجور حرفا میزنه من از خواستگار قبلیم هم همین مورد دیده بودم و روز اول به این پسر گفتم که من روی این مورد حساسم لطفا اگه نمیتونم وفادار و متعهد باشی منو انتخاب نکن الان میگه تو از اول حساس بودی میگم خب خودم بهت گفتم تو که دیدی ضعف من اینه چرا دست گذاشتی روی نقطه ضعفم تو بهم نشون میدادی که ادم خوب هم تو دنیا هست الان به هیچ عنوان ولم نمیکنه دارم دیونه میشم یه مدت خواستم فراموش کنم ولی من هر ثانیه که میره حتی شرکتشون چون اونجا بیشتر نیروهاشون خانم هستن حس میکنم چشمش به بقیه س و مثل اون پیاما داره از زیبایی بقیه میگه یا تو راه و خیابون مخ میزنه واقعا نمیتونم حس میکنم دروغ حرفاش از طرفی هم ثرار بود خب خرداد عقد کنه الان نصف خرداد رفته و چیزی به اخرش نمونده اگه قرار بر مراسم بود باید حداقل تا الان تاریخ میگفت مثلا هفته اخر خرداد که من بتونم خودمو اماده کنم و حداقل برم لباسمو بخرم یا ازمایش و مشاوره بریم ولی حتی تاریخ هم مشخص نکردن بنظرتون الان چه کنم با این پسر الان قسم و قران و گریه میکنه ولی گاهی اوقات یهو میگه بس کن دیگه انگار چه کردم خیانتی نکرده هیچی هم نشده انقد گندش میکنی و یا بهم توهین میکنه البته منم خیلی بهش توهین کردم چون حالم واقعا بد بود و در حد سکته رفتم

🌼اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم🌼💖

محیط ها ناسالم و غیر اعتماد هست خیلی مراقب باشین آسیب نبینین روابط آزاد مخفی نداشته باشین خانما دختر تا 19 سالگی اصلا نباید به ارتباط با جنس مخالف فکر کنه فقط هدف هاش درس و دانشگاه و موقعیت کاری

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برام سواله این اقا چرا باید شبی که میاد خونمون در مورد عقد و بله برون حرف بزنه تلاش میکنه مخ یکی دیگه رو بزنه یعنی توی دوران نامزدیمون میخواسته با این خانم رابطه داشته باشه؟میخواسته این خانم در کنار من داشته باشه؟اصلا دارم دیونه میشم پس اگه اینجوریه ما هنوز نامزد نکردیم این اقا هیچ حد و مرزی برای زندگی مشترک و تاهلش قائل نیست و میخواسته این خانم حتی توی دوران عقدمونم تو ذخیره هاش نگهداره و باهاش در ارتباط باشه پس اینکارس کلا و چه تضمینی وجود داره وقتی بچه داشته باشم و وارد زندگی مشترک بشیم به من متعهد بمونم خب اونموقع هم مثل الان مخ میزنه🙎

مشخصه خیلی دلت پره ازش حق هم داری ۳ سال زمان گذاشتی براش 

ولی چه دلیلی داره اینقدر کوتاه بیای در مقابلش همونقدر ک تو اصرار داری زودتر رابطتون رسمی بشه اون هم باید اصرار داشته باشه نه اینکه فقط فشار از طرف تو باشه و تو مدام از حقوقت کوتاه بیای

از خواسته هات کوتاه بیای میدونی اخرش چی میشه؟

بله همین اقا سرد میشه ازت نتیجه معکوس داره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

توروخدا خودتو بدبخت نکن

دلبسته چیشی

سریع و قاطع لگو نه

هر اخلاق بدی پارتنرت داره ضربدر ۱۰۰ کن بعد ازدواج بدتر و بدتر میشن

من ۱۵ ساله متاهلم و ۴۰ سالمه

تجربمو بهت گفتم اصلا عقد نکن تا الانم شانس یارت بود

قاطع بگو نه و تمام

برام سواله این اقا چرا باید شبی که میاد خونمون در مورد عقد و بله برون حرف بزنه تلاش میکنه مخ یکی دیگ ...

صرفا ی گزینه ای براش عزیزم

تو اب نمک گذاشتت گزینه های دیگه هم چک میکنه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

ببین توبه گرگ مرگه.. پول نداره یه عقد ساده بگیره.. دلتو به چیش خوش کردی. خیلی داری کوتاه میای. نه مراسم درستی نه عقد درستی. الانم بلاکش کن بره. دوباره موس موس کنه دم کووون همون مشتریهای اسنپش.. خدا دوست داشته ذات واقعی این ادمو نشون داده که نه همراه مناسبیه برات نه باعث ارامش روح و روانت.. اللن ببخشی و بری جلو. دیگه مجوز این کارو بهش دادی با هر دلخوری الکی جا بزنه وبره خیانت بدتری بهت کنه.. به درک که ۳سال دوست بودید. ۳٠ سال اینده تو فدای اون ۳سال نکن.. با عقل برو جلو که برنده ای. همیشه شکست با احساسه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

خواهرانه میگم تمومش کنید این رابطه رو فایده نداره

اونم کارش خیانت بوده چه قبول کنه چه نکنه 

خودت که اینجا میبینی یه خانم بعد ده سال زندگی نمیتونه با خیانت کنار بیاد بعد تو میخای بری با آدم خائن عقد کنی؟ خب فردا روز اگه خیانت کرد نمیتونی کاری کنی حرفی بزنی میگه تو که میدونستی من اینجوریم خودت حاضر شدی عقد کنی

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برای آرامشم صلوات بفرستید؟

صرفا ی گزینه ای براش عزیزمتو اب نمک گذاشتت گزینه های دیگه هم چک میکنه

خب ۴ بار چرا اومده خونمون خواسنگاری مگه دیونه س؟این گریه زاری هاش حتی جلوی مامانم و خانوادش چیه پس؟میگه حق طلاقم مال خودت که خیالت راحت باشه بعد از اینور چرا اینکارو میکنه مامانش وقتی دید که جوابم قاطعانه منفیه زنگ زد گفت پسرم یه حماقت کرده ببخش واقعا پشیمونه وداره نابود میشه از نبودنت