2777
2789

گفت مستقل بودن خیلی خوبه برا زن ولی هیچ وقت مردونگی منو زیر سوال نبر حتی پولدار شدی ازم پول بگیر 

گفتم من اگ دنیا دنیا پول داشته باشم بازم ازت پول میگیرم چون همیشه پول کم دارم 

🫠دلم براش سوخت

به درد کسی خوردی ،بدردت نخورد ،بدردش بخوری ،بدرد نخوری

دانلود یه شوهر مثل شوهر اسی

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابای من پولم داشته باشه قایم میکنه به مامانم نده😂

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

متاسفانه خیال میکنن باید واسه اثبات جنسیتشون پول پرداخت کننبگو بلکه انسانیتت رو اثبات کن اگه قدرتشو ...

دقیقا تنها کسیکه عمق فاجعه رو فهمید شما بودی فقط😬بقیه ذوق کردن براش

جهان وطن🌍🇵🇸Free Palestinعاشق زندگی🌛مامان ماهنی کوچولو🧸دوستدار طبیعت❤️در جست و جوی جادو برای تبدیل شدن به هنرمند🪐در ابتدای مینی مالیستی🍀اگه دوست داری جهان رو جای بهتری بکنی می تونی اینارو انجام بدی :۱خشکاله درست کن🌱۲تفکیک زباله بکن و مواد بازیافتی رو جدا کن♻️۳سعی کن از وسایل یکبار مصرف تا حدامکان کمتر استفاده کنی✅۴از خودت شروع کن تحقیر و تمسخر دیگرانو متوقف کن🤫۵بیشتر از وسایل نقلیه عمومی استفاده کن🚌۶سعی کن به سبک زندگی بدون آسیب دیگران احترام بزاری🤝۷رفع انباشتگی کن😁این کارا شاید کوچیک به نظر بیان ولی باهم که جمع بشن یه تغییر بزرگ ایجاد میشه❤️

خیلی قشنگه که مردونگی رو در کمک به همسرشون میدونن واقعا خیلی قشنگه

آره واقعا خودمم خیلی خوشم اومد 

متاسفانه خیال میکنن باید واسه اثبات جنسیتشون پول پرداخت کننبگو بلکه انسانیتت رو اثبات کن اگه قدرتشو ...

انسانیت داره به خدا خیلی آقاست مشکلات هست تو زندگی مون خصوصا مالی اذیت میشیم یکم کله شق هست ولی واقعا آدم خوبیه