2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کجای مشهد و چقد پول پیش . چن متره اینا همهدتاثیر داره . بعدم شاید نداشته ک بهش این قیمت دادن . پول ر ...

خانه ویلایی ادرس نمیگم 

اما جاش خوبه بالای ۱۰۰ متر تازه نداره به یکی دیگه چرا حانه ای که الان ۸ میلیون حداقل قیمت داره تا الان یک دهم قیمت دادن نمیخوان به فکر بچه هاشون باشن من یازدهم در اینده نباید دانشگاه برم

اگر وضع مالیشون خوب نیست خب کمک بزرگی کردن بهشون برکتش میاد ت وزندگیتون

وضع مالیشون رو نمیدونم اما خوب کمک کزدن حدی داره نداره؟؟

من بچه اخرم خواهر و برادرم مجرد اند منم هنوز دانشگاه نرفتم خوب درست نیست دیگه زندگی های الان پول میخواد 

خانه ویلایی ادرس نمیگم اما جاش خوبه بالای ۱۰۰ متر تازه نداره به یکی دیگه چرا حانه ای که الان ۸ میلیو ...

ملک خودشونه شاید میخان بدن رایگان کسی بشینه . ب این چیزا کار نگیر . تو درستو بخون ب موقعشم برای تحصیل شما هزینه میکنن

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

وضع مالیشون رو نمیدونم اما خوب کمک کزدن حدی داره نداره؟؟من بچه اخرم خواهر و برادرم مجرد اند منم هنوز ...

عزیزم شما اگر‌تا حالا چیزی میخواستی و پدر و ماددت به خاطر شرتیط مالی نتونستن برات تهیه کنن حق داری اینو بگی‌ولی اگر‌برات ضروریات و احتیاج هاتو فراهم میکنن دیگه تو این زمینه نباید نگران باشی خودشون تصمیم میگیرن پدر و مادر