2777
2789
عنوان

پریود درد زیادد ولی خونریزی ندارم

150 بازدید | 20 پست

سلام خانوما من دیروز پریود شدم ۳ روز زودتر از موعد چند قطره لک دیدم گفتم پریودم دیگه حالم خوب بود یهو از ساعت ۲ ظهر دلدرد وحشتناک شدم در حدی که نفس نمیتونستم بکشم از درد زایمانم هزار برابر بدتر بود تا ساعت ۴ که شیاف زدم اروم شدم خوب بودم باز تا ۱۱ شب لرز کردم هرکار میکردم گرم نمیشدم تا الانم دلدرد دارم ولی کمتر پریودمم همون چند قطره دیروز بود و تموووم  

اقدامم به بارداری 

الان رفتم حموم نشستم تو وان اب داغ بلکه گرم بشم و پریودم شروع بشه شکمم با شال بستم 

الان درد ندارم بیشتر حس گرفتگی دارم  دارچین زنجبیلم زیاد خوردم اثر نکرد  تروخدا بگین چکار کنم تا شنبه دکترم نیس که برم 

برای سلامتی و ظهور امام زمان (عج) صلوات بفرست ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید بارداری لکه هات قهوه ای بود؟

اره  یه لخته هم بود   اخه اگه باردارم این درد وحشتناک چیه از دیروز یک کیلو کم کردم از درد 

بی بی چک بزن

اخه انقدرر  درد دارم اصلا احتمال بارداری نمیدم 

راستی من ۱۶ برج پیش پریود شدم 

یک خرداد لکه دیدم قهوه ای و یکم ترشح صورتی

بی بی چک بزن

اخه انقدرر  درد دارم اصلا احتمال بارداری نمیدم 

راستی من ۱۶ برج پیش پریود شدم 

یک خرداد لکه دیدم قهوه ای و یکم ترشح صورتی

من ماه قبل اینطوری شدم البته درد نداشتم بعد یهو خونریزیم شروع شد بدون درد ک متاسفانه در همون ابتدای بارداری سقط شد اما انشالله برای تو پیش نیاد یا پریودی باشه یا بارداری سالم

من ماه قبل اینطوری شدم البته درد نداشتم بعد یهو خونریزیم شروع شد بدون درد ک متاسفانه در همون ابتدای ...

وای متاسفم  من خیلییی درد دارم جوری که حلالیت میگرفتم از شوهرم گفتم دیگه میمیرم الان    

منم ۵ ساله اقدامم برای بچه دوم

من ماه قبل اینطوری شدم البته درد نداشتم بعد یهو خونریزیم شروع شد بدون درد ک متاسفانه در همون ابتدای ...

وای متاسفم  من خیلییی درد دارم جوری که حلالیت میگرفتم از شوهرم گفتم دیگه میمیرم الان    

منم ۵ ساله اقدامم برای بچه دوم

اگه فکر میکنی بارداری خارج از رحم هست داره میافته اگه نه ممکنه فیبرم رحم باشه حتما یه متخصص زنان برو ...

😭😭😭😭😭وای نگووو

وای متاسفم من خیلییی درد دارم جوری که حلالیت میگرفتم از شوهرم گفتم دیگه میمیرم الان منم ۵ ساله ا ...

انشالله چیزی نیست اصلا استرس نگیر فقط برو دکتر زنان 

مشکلات رحمی قابل حله