2777
2789

پیامی که بهش حس قدرت و تایید شدن بده. مسخره نکنین لطفا یه چیز توپ بگین 

گاهی خدا آنقدر صدایت را دوست دارد که سکوت میکند تا تو بار ها بگویی خدای من...       

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مراقب آرزوهات باش و با تمام قلبت براشون بجنگ ، مطمئن باش به هرچیزی  که مال توئه میرسی ..

آمدیم فردایی نبود آمدیم واین آخرین شعرم بود ...آنوقت چه؟؟میخواهی همین قدر دور بمانی.. همین قدر غریب همین قدر محال !؟راه بیفت و برگرد ...به فردا اعتمادی نیست !!

حرف باید از دل بیاد که به دل بشینه متن های کپی شده تکراری اون حسی که میخوای منتقل نمیکنه از احساسات ...

خب منم پیامای کپی سده رو میخونم هر کدوم که با حرف دل من مطابقت داره اونو میفرستم. نمیشه اینجوری هم؟ 

بگو مرسی که انقد برای زندگیمون تلاش میکنی و زحمت میکشی من بهت افتخار میکنم مرد من🩷✨

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکرو نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش با تو متفاوت است دشمنت نیست.انسان دیگریست. 

ببخشید میتونم بپرسم در مورد چی باشه که باید حس قدرت رو بده مثلا

در مورد هر چی. بابت زحماتی که میکشه. بخاطر محبت هایی که میکنه. بخاطر اینکه بی عیب و نقص ترین مرد دنیاست و حس نیکنم هیچوقت هیچوقت کسی مثل اون تو دنیا پیدا نمیشه