2777
2789

۱۵ ساله ازدواج کردیم 

خدارو صد هزار مرتبه شکر که دو تا بچه ی سالم داریم 

وضع مالیمون خوبه 

هیچ مشکل حادی تو زندگیمون نداریم 

ولی هر ماه یا هر دو ماه با هم سر یه چیز الکی دعوا میکنیم و و چندین روز قهر میمونیم 

اصلا نمیدونم چرا اینجوری هستیم 

واقعا ناراحتم

دو سه ساله که زندگیم اینجوری شده

بر این باورم در هر قدمی خدا را دارم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب بحث عادیه 

اما قهر نکن 

قانون بذارید که قهر بیشتر از دو ساعت نباید باشه 

اونم نه قهر 

کم صحبتی فقط

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

طبیعیه عزیزم 

نمیشه که همیشه گل و بلبل باشه 

جان بودم مشاوره خانواده میرفتم

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

خدا رو شکر از خوبیها هم گفتی 

اون دعوا هم نمک زندگی و تخیلیه احساسات هست 

سخت نگیر اگر قبل و بعدش با کیفیته خوبه 

مامان بابای من همیشه به زوج عاشق فامیل شناخته میشن هر هفته خم یکبار باهن قهر دارن 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

وآقا اذیت میشم و عذاب میکشم بیشتر از دعوا از قهر طولانی و سنگین بعدش ناراحتم

اگه اذیتی حرف بزن باشوهرت.قانون بزارید که هر وقت بحث شد همون لحظه تموم شه و فرداش همه رو فراموش کنید

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین
خب بحث عادیه اما قهر نکن قانون بذارید که قهر بیشتر از دو ساعت نباید باشه اونم نه قهر کم صحبتی فقط

شوهرم قهرو هست 

منم جرئت نمیکنم برم سمتش 

میترسم دوباره دعوا کنه 

منم به اجبار قهر میکنم

بر این باورم در هر قدمی خدا را دارم