2777
2789

بچم امتحان داره هی الکی وقت کشی میکرد یهو باباش دیونه شد حمله کرد بهش خواستم جدا نکنم نتونستم با مشت کوبی تو سر بچه هر چی تو دستش اومد پرت کرد سمتش من فقط هی جیغ و داد تونستم بکنم ای خدا خستم شد 

وای بخدا خسته شدم همسایه مام از صبح سر بچه هاش جیغ میزنه تن و بدنم‌میلرزه از جیغاش 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی شمام توقع نداشته باش این بچه برات فيلسوف شه چون دیگه از درس زده اش کرديد 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

خب اینجوری این بچه که بیشتر از درس فراری میشه 

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩

من نمیدونم به شما مادر پدرا چه مربوط که بچه درس میخونه یا نه

درس خون برای پیشرفت بچه س

اما روح و روان بچه مهم تره

الان خوبه برای یه درس روح و روان و جسمش رو داغون کردید

فردا روزی دکتر هم بشه دیگه چه بدرد میخوره و بعد فکرکردید بهتون نگاه میکنه و ازتون تشکر میکنه

ولش کنید دیگه

اون بچه دیگه درس رو دشمن خودش میبینه

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

باز جیغ خوبه من کتک زدن متنفرم

دیکه دعوام دارن از هفت صبح با صدای جیغ بیدار شدم تپش قلب گرفتم بخدا