2777
2789
عنوان

150 میلیون پول دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 997 بازدید | 62 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بانک بزارم چی این آشنا مون خیلی نزدیکن و باهاش سرمایه گذاری میکنه یه سود هم بهت میده گفتن از بانک ام ...

اگر مطمعنه بده به ازای مقدار پولی هم ک میدی چک بگیر ازش و قرارداد امضا کن بین خودتون ک چقد دادی بهش و اون چقد ماهیانه باید بده و چ مدت پول دستش باشه

اها اینجوریم خوبه پیج اکسسوری میشناسم اینجوری قبول میکنه

چجوری با پورسانت؟ 

تو میتونی خیلی ساده از کاربریِ من بگذری، میتونی هم از ته ته قلبت برام بخای که دیگه پشت کنکور نباشم ، با لبخندو از ته قلبت😀❤️ اینجوری دنیا مجبوره بهم آسون بگیره بزاره منم برسم به دانشگاه و رشته‌ی مورد علاقم 

بفرست واسه من اگه نمی‌دونی چیکارش کنی

😂😂😂😂😁 کاش انقد داشتم که جدی جدی شماره کارت میگرفتم

تو میتونی خیلی ساده از کاربریِ من بگذری، میتونی هم از ته ته قلبت برام بخای که دیگه پشت کنکور نباشم ، با لبخندو از ته قلبت😀❤️ اینجوری دنیا مجبوره بهم آسون بگیره بزاره منم برسم به دانشگاه و رشته‌ی مورد علاقم 

بلند مدت بزارم؟ یه سرمایه گذار میتونه بهم ماهانه سود بده بنظرتون خوبه؟

خوبه ولی اگه خیلی بهش‌مطمعنی بده

منم چند ساله به یکی‌ پول دادم ۶ درصد بهم میده

ولی خیلی بهش مطمعنم

خدا رو شکر

ببین اینا چی ان که بِینِشون این منِ تیکه پاره آدم ترینم ...
مادرم میگه بعدا بخای بفروشی کاش ازش میزنن میگه طلا مستمری بگیر

اگه برا دراز مدته  طلای بی اجرت بگیر  هیچی مثل طلا مطمین نیست

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

بلند مدت بزارم؟ یه سرمایه گذار میتونه بهم ماهانه سود بده بنظرتون خوبه؟

بانک سودش خیلی کمه. یا طلا بخر یا صندوق درامد ثابت. درموردش تحقیق کن بدون. ریسک سود خوبی میده

❤️ امام زمانم.. میشه نگام کنی؟ آروم شه زندگیم ؟ ❤️

من  چندوقت قبل رفتم توپرتفوبورسی بیشترسهامم فروختم وتبدیلشون کردم به صندوق طلاالان حوصلم سررفته بودرفتم چکشون کردم تقریبادوبرابرشده بودن 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

خودت سود میکشی هرچقدر خواستی اونا ارسال میکنن

پیجشون رو بفرست برام عزیزم 

طلا آب شده یا دست دو بخر واسه بلند مدت بزار بمونه بعد چند سال می‌فروشی میبینی پولت ۱۰ برابر شده

طلا به خاطر یه شرایطی نمیتونم تو خونه نگه داری کنم میشه تو طلافروشی نگه دارن برام؟