2777
2789

حقیقتا بهم برگشتیم ولی دیگه مثل قبل باهام رفتار نمیکنه زیاد مثل قبل با محبت نیست ولی خودش تعریف میکرد که هر شب دلتنگم بوده و حتی موقع دعوا باهام گریش گرفته بود ولی بروز نداده 

غذا زیاد نمیخورده الانم لاغر شده ولی چون باز دوباره بهم برگشتیم اشتهاش باز شده

تو این مدت جدایی نتونست کسیو جایگزین کنه 

حالا اینا به کنار بهم میگه که تو زندگیتو برون برو جلو چشم انتظار منم نباش من دیگه به فکر ازدواج نیستم ولی میتونم کنارت باشم و هر کمکی خواستی بهم بگو 

گفت چون من الان تو کشور غریبم و تا اقامت بگیرم طول میکشه و نمیتونم قول بهت بدم ک چی بشه و تو با دعوا و تهمتی که بهم زدی از رابطه مون سرد شدم

و من ازش سوال پرسیدم خب میخوای تا جدا بشیم؟نکنه کسی دیگه ای رو میخوای؟

گفت نه بیخیال حرف اینارو نزن گفتم بمونیم دیگه بعد من گیو بیارم تو زندگیم 

گفتم جدا بشم از دستم راحت میشی میگفت این حرفارو نزن بزور میتونم به نبودنت عادت کنم

بهش گفتم من اگ خواستم یک درصد هم به ازدواج فکر کنم بخاطر این بود ی آدم مثل خودم پیدا کردم وگرنه آدم ازدواج نیستم ولي قراره برا همیشه بی تکلیف بمونه همه چی ؟ گفت بهت قول نمیدم برا ازدواج 

ولی بهم گفت برا تحصیل تو انگلیس میتونم کمکت کنم برا دندونپزشکی اگر بخوای چون اسمت اینجا تو برگه ثبته به عنوان نامزدم یا همسر راحت میتونم بیارم گفتم نه ممنون فعلا دوست دارم ایران بمونم درسای اینجارو بخونم گفت باشه و منم بهش گفتم اگر کارای اقامتت طول میکشه یا نمیتونی به ازدواج فکر کنی فعلا مشکلی نیست چون منم باید راه تحصیلیم پیش ببرم و میخوام کار کنم طول میکشه گفت باشه پس اگ تا اونموقع موندیم شرایطم اوکی بود به ازدواجم فکر میکنیم ولی قول نمیدم 

ولی خیلی سرد رفتار میکنه میترسم منو از یادش بره یا کلا فکر ازدواج از سرش بره بیرون یا با یکی دیگه بره تو رابطه 

هر وقت بهم پیام نمیده یا چیزی فقط بهش میگم چرا زنگ نمیزنی چرا پیام نمیدی همش میگه کار دارم مهدیس عمش بیرون و اینام منم دیگه زیاد سر ب سرش نمیزارم میرم کارامو انجام میدم ولی یهو میرم تو فکرش ناراحت میشم 

واقعا نمیدونم چرا اینطور رفتار میکنه گیج شدم نمیدونم واقعا الان قصدش با من بودن چیه

از وقتی ۱۶ سالم بود باهاش بودم تا الان که ۲۰ سالمه 

اونم دو سال ازم بزرگ تره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیخوادت دیگه برا آرامش روانت جدا شو مال هم باشید به موقعش برمیگردین بهم نشد ام با فاصله از دلت میره

نمیدونم خب من که جدا شده بودم ولی دوباره بهم برگشتیم با اینکه قرار بود دیگ برگردیم پل های پشت سرمونو خراب کردیم حتی من بهش حرفایی زدم ک دیگ برنگرده

ولی موندم چرا الان میگ برا ازدواج قول نمیدونم واقعا نمیفهمم چرا اینطور میکنه میخوام هم برم جدا شم نمیزاره 

و بخاطر همین من الان گیج شدم خیلییی

نمیدونم خب من که جدا شده بودم ولی دوباره بهم برگشتیم با اینکه قرار بود دیگ برگردیم پل های پشت سرمونو ...

پسر وقتی بهتر پیدا نکنه میاد یا دوباره دلش رابطه جنسی بخواد و اینا بخواد 

نمیدونم رابطتون در چه حد فقط مراقب قلبت باش 

پسر وقتی بهتر پیدا نکنه میاد یا دوباره دلش رابطه جنسی بخواد و اینا بخواد نمیدونم رابطتون در چه حد فق ...

😬نه بابا رابطه جنسی نداشتیم 😂حتی روش نشده تاحالا بغلم کنه فقط دست همو گرفتین 

الان هم که دیگ لانگ شده 

از اون لحاظ ها خیالت تخت 

یکی بهتر رو آره فک کنم چون هیچکی مثل من باهاش خوب برخورد نمیکنه مادرش قبل مرگش میگفت این دختر رو هیچوقت ول نکن تنها دختریه که انقدر خوبه و بهم میخورین 

ولی خب خیلی چیزا بینمون بهم خورده

همینجوری باهم بمونین ، بدون فکر ازدواج

گاهی وقتا ، باید یه نقطه بذاری باز شروع کنی ، باز بخندی ، باز بجنگی ؛؛ باز بیفتی و محکمتر پاشی ، گاهی باید یه لبخند خوشگل به همه تلخیا بزنی و بگی ممنون که یادم دادین ، " به خودم تکیه کنم ... ‌"
آفرین وابستگی روانی میاره ها

وابستگی که وابسته هستم و واقعا کسیو جز اون نمیتونم دوست داشته باشم چون واقعا از پسرا متنفرم ولی این یه دونه خیلی باهاش مچ بودم گفتم برا باهم بودنم ازدواج کنیم وگرنه از ازدواج هم بیزارم 

اگر هم جدا شیم من کلا نمیتونم با کسی ازدواج کنم چون تو الویت های زندگیم نیست و بخاطر همین همیشه دوستش دارم 

🙄😬چند باره از اون موقع میخوام برم هر بار جلومو میگیره

کسی از بازیچه بدش نمیاد . چه توهینی از این بدتر که بهت بگن  برای دائم نمیخامت موقت پیشم باش تا کَس خوبی پیدا کنم . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .