2777
2789

سلام خانوما

چند ماهی میشه پریودم به هم ریخته بعد از پریود لکه بینی و حتی خونریزی دارم ، از اون طرف عفونت هم دارم 

سونو واژینال دادم معلوم شد پولیپ رحم هم دارم خیلی ناراحت و نگرانم از عمل میترسم 

دکتر متخصص رفتم برام قرص کنتراسمین داده و شیاف مترونیدازول برای عفونت کسی تجربه داشته؟ یعنی میشه پولیپم نیازی به عمل نداشته باشه من خیلی میترسم 

السلام علیک یا اباعبدالله الحسین علیه السلام 🖤          

نگران نباش عزیزم در موارد خیلی کمی احتیاج به عمل هست و کنترل میشه

دکترت بهت نگفته قرص ضدبارداری مصرف کنی؟کوچیک میکنه و از بین میبره از اونورم دیگه لکه بینی نخواهی داشت

بازم خودسر استفاده نکن و نهایتا اگه نتیجه نگرفتی پیش یه متخصص دیگه هم برو

اکثر دکترا پولی شدن و بخاطر منافع خودشون خیلی کارا میکنن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نگران نباش عزیزم در موارد خیلی کمی احتیاج به عمل هست و کنترل میشهدکترت بهت نگفته قرص ضدبارداری مصرف ...

چرا عزیزم همین قرص کنتراسمین رو بهم داده یه ورق ۲۱ گفت قبل از اینکه تموم شه دوباره برم میگم نکنه همش باید این قرص ها رو بخورم 

چرا عزیزم همین قرص کنتراسمین رو بهم داده یه ورق ۲۱ گفت قبل از اینکه تموم شه دوباره برم میگم نکنه همش ...

خب پس عالیه عزیزم درمون دردت همینه

هررررشب مرتب سر یه ساعت خاصی بخور و مراقب باش فراموش نکنی

هورمونات که مرتب بشه هم خون ریزی و لکه بینین کاملا خوب میشه و هم پولیپت از بین میره

خب پس عالیه عزیزم درمون دردت همینههررررشب مرتب سر یه ساعت خاصی بخور و مراقب باش فراموش نکنیهورمونات ...

خیلی ممنون عزیزم واقعا امیدوارم کردی انشالله که هر چی از خدا میخای بهت بده مهربون 😍 من خیلی تو این موارد بی تجربه ام چند ماه عفونت داشتم و ندونستم دیر رفتم دکتر خدا کنه زود خوب شم

خیلی ممنون عزیزم واقعا امیدوارم کردی انشالله که هر چی از خدا میخای بهت بده مهربون 😍 من خیلی تو این ...

فدای تو عزیزم ایشالا با خوردن قرصا بهتر و بهتر میشی

ضمن اینکه اگه توی خوردن قرص ضدبارداری بی تجربه هستی حواست باشه توی ماه اول یکم ریسک داره و حتما روش کمکی پیشگیری هم استفاده کن و خیالت راحت نباشه ازش

ولی از ماه دوم دیگه کاملا میتونی بهش اعتماد کنی و نیاز به روش پیشگیری دیگه ای نیست