2777
2789

اگه اصولی استفاده بشه برای پاکسازی منافذ و بعدش سرم بزنین برای کوچک تر شدن منافذ بله خیلی کاربرد داره

اما بدون تجربه و فقط برای تخلیه چربی ها از منافذ کار مفیدی نمیکنه و ارزشی نداره

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

اگه اصولی استفاده بشه برای پاکسازی منافذ و بعدش سرم بزنین برای کوچک تر شدن منافذ بله خیلی کاربرد دار ...

ممنون گلم 

چطور استفاده بشه هر روز آیا؟

و اینکه عزیزم چه سرمی بعدش بزنیم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربونت برم الان عکسش میفرستم فکر کنم با هیچ کرمی از بین نمیره چون دکتره داروخانه گفت دستم افتضاحه ال ...

ای وای عزیزم 

دورت بگردم چرا اینجوری شده 

نه گلم خیلی کرم خوبیه واقعا خیلی تعریفشو شنیدم حتی یه دکتر فوق تخصص هم تو اینستا معرفیش کرد همچنین مشاور داروخونه

ای وای عزیزم دورت بگردم چرا اینجوری شده نه گلم خیلی کرم خوبیه واقعا خیلی تعریفشو شنیدم حتی یه دکتر ف ...

زنده باشی عزیزم خودم با چاقو محکم می‌کشیدم که رگ دستم پیدا بشه و بزنم و بمیرم آخرم رگ دستمو زدم آخرین لحظات چند تا از خدا بی خبر منو رسوندن بیمارستان 

زنده باشی عزیزم خودم با چاقو محکم می‌کشیدم که رگ دستم پیدا بشه و بزنم و بمیرم آخرم رگ دستمو زدم آخری ...

عه عهههههه سیسی نشنومااااااا🤨🤨🤨😒😒😒

بی ادب نشیاااااا دیگه این زندگی  هر چقدر هم سخت باشه بازم زندگی قشنگیای خودشو داره 

نکن دیگه از این کارا حتما برو پیش یه روانشناس گلم:)

اون کرم هم گفتم حتما بگیر استفاده کن گل من دورت بگردم💋👏✨🕊️🍓

عه عهههههه سیسی نشنومااااااا🤨🤨🤨😒😒😒بی ادب نشیاااااا دیگه این زندگی هر چقدر هم سخت باشه بازم زن ...

قربونت برم ایشالله هیچ وقت زندگی منو هیچ آدمیزادی تجربه نکنه .التماس دعا عزیزم

عزیز دلمممم🥲🥺🥺🥺🥺دوست داشتی بگو چت شده گلم حتما گوش میدم البته البته اگه لایق دونستی:)))))

قربونت برم عزیزم هیچی فقط دیگه از زندگی کردن کم آوردم خیلی مشکلات مالی داریم کس و کاری نداریم یعنی مشکلات مثل کوه آوار شدن رو سرمون از اجاره خونه از حسرت هایی که به دلم موند کلن هیچ خوشی از این زندگی ندیدم به خدا سیرم از این دنیا .قربونت برم با گفتن من چیزی درست نمیشه فقط باعث ناراحتی شما میشم ازت خواهش میکنم برام دعا کن واقعا التماس دعا دارم