2777
2789
وای بخدا که عاشقش شدم 🥲😂😭

😅😅. چند روز پیش رفتیم تو پارک دل سه تا دختر رو برده بود 🤦🤦🤦. یکیشون اجازه گرفت که بغل کنه و بوسش کرد. انقد مردم چه مرد چه زن بغلش میکنن بوسش میکنن. من و شوهرم رومون نمیشه چیزی بگیم. 

😅😅. چند روز پیش رفتیم تو پارک دل سه تا دختر رو برده بود 🤦🤦🤦. یکیشون اجازه گرفت که بغل کنه و بوس ...

🥲🥲میشه من بیام بدزدمش اخهههه 😂🥲😭

خواهر این پسرت از بچگی دلبره بزرگ شه داستان داریا از ما گفتن بود😒💕😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما هم خودمون خیلی بچه خوشگل و ناز داریم تو فامیل :)ندید بدید نیستیم خانوم واینکه بچه با محبت یه چیز ...

عزیزم من خودم دوس ندارم یکی بچمو ببوسه. میدونم نمیخوریش ولی زمونه یه جوری شده کسی اعتماد نمیکنه. ببخشید تند رفتم ولی از لحاظ بهداشتی و سلامت هم کسی نمیبوسه دیگه. من خودم بچه هاای خواهرمو سرشونو میبوسم 

🥲🥲میشه من بیام بدزدمش اخهههه 😂🥲😭خواهر این پسرت از بچگی دلبره بزرگ شه داستان داریا از ما گفتن بو ...

اره بیا ببرش یکم نفس بکشیم خیلی شره و شلوغ کاره. اره بزرگ بشه ایشالله از اون پسرا میشه که کراش میزنن روش 🤣🤣🤣.