2777
2789

میشینن تو ماشین هرچی میگم شال سرتون کنین من دوتا کشف حجاب دارم اگه بار سوم پیامش بیاد ماشینم توقیف میشه گوش نمیدن

یکیشون میگه از راه اومدم گرممه خنک بشم شالمو سرم میکنم

یکیشون میگه عه شالم میفته اصلا متوجه نمیشم

اون یکی اصلا انگار نه انگار 

میگه برای شوهرم کشف حجاب نمیاد که مگه هنوز پیامش میاد؟ 

خدایی تا امروز جوری زندگی نکردم که کسی بخاطر من تو دردسر بیفته نمیدونم چرا همچین ادمایی دورمو گرفتن

بهشونم زیاد تذکر بدی بهشون برمیخوره

موندم چیکار کنم

مگه میشه ادم انقد بیخیال باشه

من به پوشش کسی واقعا کاری ندارم ولی نباید به بقیه ضرر زد که😢

زمان بهت ثابت میکنه که کی  "لیاقت" خوبیاتو داره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب دیگه دنبالشون نرو

کرم از یکی از دوستامه که تا منو میبینه انتظار داره اون که کشف حجاب میکنه هم حتما باهامون باشه

خواهرم میگه به اون دوستت تذکر بده بگو فلانی تو ماشین کشف حجاب میکنه و برام بد میشه

روم نمیشه حقیقتا اخه انقد گفتم زبونم مو دراورد

مغزشون عین سنگه که میخ فولادی نمیره توش

خب دنبالشون نرو چه اصراری؟ بااسنپ برید بیرون

فقط من ماشین دارم اطراف شهرمون اسنپ نمیره

فکر کن من سرویس مدرسه بودم

با اینا میرفتم بیرون سکته میزدم که نکنه ماشینم توقیف بشه از نون خوردن بندازنم

ماشین نبر دیگه.بگو اگر اونا ماشین دارن خودشون بیارن اگر ندارن با اسنپ تاکسی چیزی برید

چقدر بده آدم به دوستش احترام نزاره. اینا دارن بی احترامی میکنن وقتی شما چند بار گفتی رعایت نمیکنن

ماشین نبر دیگه.بگو اگر اونا ماشین دارن خودشون بیارن اگر ندارن با اسنپ تاکسی چیزی بریدچقدر بده آدم به ...

بخدا خودشونم میدونن من ادم فضولی نیستم تو کار کسی دخالت کنم من همه جوره ادم دورم هست با هر پوششی 

ولی میدونن من کشف حجاب دارم باز بیخیال بازی درمیارن اعصابمو خورد میکنن دیشب سردرد گرفته بودم از عصبانیت

صدای پیام میومد میترسیدم کشف حجاب سومی باشه😭

شوخی میکنی دوست عزیز؟

نه. وقتی چندبار یهشون تذکر دادم و رعایت نمیکنن از ماشینم بیرونشون میکنم. اینهمه دارم لطف میکنم‌ میرسونمشون تازه واسه من دردسرم درست میکنن. یبار بیرونشون کنی یاد میگیرن که حرفتو جدی بگیرن و دیگه همچین اتفاقی نمیوفته

نه. وقتی چندبار یهشون تذکر دادم و رعایت نمیکنن از ماشینم بیرونشون میکنم. اینهمه دارم لطف میکنم‌ میرس ...

متاسفانه تا امروز نتونستم کسی رو ناراحت کنم اما همش ناراحتم کردن شاید روش من اشتباهه

متاسفانه تا امروز نتونستم کسی رو ناراحت کنم اما همش ناراحتم کردن شاید روش من اشتباهه

کلا به نظرم دوستات تاکسیکن وگرنه دوستای واقعی هیچقوت آگاهانه به هم ضرر نمیزنن. من بودم باهاشون قطع ارتباط میکردم