2777
2789
عنوان

بی رگ تر از من ادم‌ نیست

69 بازدید | 5 پست

خواستم ی سرم بگیرم از دیشب نمیگیره بدنم

هر یه ساعت ی بار ی جای بدنم سوراخ میکنیم 🥲😂

کامل تو رگه وقتی امتحانش میکنیم 

ولی دیر خون میده 🫠 

سرم یا نمیره یا خیلی اروم‌ میره همون اروم‌ رفتنش هم باعث‌میشه بمبه شه و رگ خراب شه 

باورم نمیشه ۱۱ بار رگ‌ گرفتیم🫠😂

البته ی رگ‌ خوب داشتم مشتی باقلوا ک اونم ۱۰۰ تا بیشتر نگرفت و خراب شد 🥲

شمام بی رگین ؟

پرستارا راهکاری دارید ؟

.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یه بار این بلا سرم اومده بود

تو کمتر از نیم ساعت ۱۵ بیست بار آنژیوکت زدن برام

منم به شدت میترسم از آنژیوکت و آمپول 

هیچی دیگه

آخر سر فرستادنم اتاق عمل اونجا برام زدن

در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...

منم یه بار این بلا سرم اومده بودتو کمتر از نیم ساعت ۱۵ بیست بار آنژیوکت زدن براممنم به شدت میترسم از ...

احساس ناتوانی بهم دست داد حتی دوستم ک واقعا بهترینه تو رگ گرفتن هم نتونست اخه 🥲 تهش بهم گفت سیب زمینی

.....

احساس ناتوانی بهم دست داد حتی دوستم ک واقعا بهترینه تو رگ گرفتن هم نتونست اخه 🥲 تهش بهم گفت سیب زمی ...

وااای😂

به دل نگیر شوخی کرد

در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...