2777
2789
قربونت بشم ممنون از دعای خیرت❤️🎀

خدا نکنه زیبااااترین 🫂 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا مریضم دو شب پیش رفتم حموم فکر کردم بروسلیم با سر خیس مستقیم جلوی کولر خوابیدم

سرما خوردم چ سرمایی

دوم اینکه شام خوردم الان

منتظرم غذام هضم بشه

و اینک خیلیم سردردم

خوب توضیح دادم متوجه شدید؟؟😆

تـوےِ قَلبَܩ تـو لـ‌ایِقِ سَلطَنَ‍تـے‌ღ♛️✨️ 

منکه از شدت غصه و ناراحتی خوابم نمیاد...میخواستم بعد دوماه برم خونه مادرم گف نیا.....هییییییییییی

چرا چه مشکلی پیش اومده؟بنظرم ک اگ مامان از دستت ناراحته حتی اگرم گفته نیا برو دست بوسیشو بکن چون مادر نباید ناراحت بمونه الهی ک مشکلت حل شه خوشگلم

منم مث تو بودم ولی سراغم اومد و الان کاتیم

مام کات کردیم ولی من ضعیف بودم در مقابل اصرارش و بهش برگشتم ولی بهش گفتم هفته ای ی بار بیشتر بهم‌زنگ نزن و دیگ‌توی ذهنمم بهش نمیخوام فکر کنم زجر میکشم با عشق افکارشو همه چیش متنفرم از هرچی عشق عاشقیه

هیج مشکلی نیس.....فقط چون میدونه نمیتونم دست پر برم خونش .....گف فعلا نیا...

خب اگه اینطوریه ولش کن

ناراحتیم ندارع زندگی همینه ی روز دست آدم خالیه ی روز آدم دستش پره ادما دارن زیر بار این فشار اقتصادی کمرشون خم میشه آخه چهدانتظاریه ک دیگران دارن دست پر بری پیششون عزیزم ناراحتش نباش تو مقصر نیستی کاش میشد بغلت کنم❤️🫂

اولا مریضم دو شب پیش رفتم حموم فکر کردم بروسلیم با سر خیس مستقیم جلوی کولر خوابیدمسرما خوردم چ سرمای ...

عالی بود توضیحات کامل بود دنیا جون معلومه از اینایی بودی تو مدرسه ک برگه امتحانو پر میکردی😅

عالی بود توضیحات کامل بود دنیا جون معلومه از اینایی بودی تو مدرسه ک برگه امتحانو پر میکردی😅

نهه برعکسس 😂😂

چون حوصله نداشتم آنقدر بعضی کلمات رو بزرگ بزرگ و با فاصله می‌نوشتم ک فقط رد کنم😁😁😂

تـوےِ قَلبَܩ تـو لـ‌ایِقِ سَلطَنَ‍تـے‌ღ♛️✨️