ما ساوه زندگی میکنم اب شهرمون شوره و بعضی صاحب خونه های بدجنس مث مال ما از بی عقلی کف تراسشون رو بجای سرامیک موزاییک زدن و اب شور بافت موزاییک رو میخوره و موقع شستن هم میره داخل لوله ها و میگیره همرو پس مجبورم هر روز یه من موزاییک خورد شده جارو کنم جم کنم کولرش هم داغونه از همه جاش اب شور میچکه تو تراس حاضرم نیست هیچکدوم رو درست کنه 🤐خودم سرامیک سفید خوشگل دارم بنظرتون سرامیکش کنم؟از یه ورم زورم میاد بالکن خونه این اشغالو درست کنم امسالم پولمونو نداد اجبارا نشستیم تا سال دیگه
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
جالبه اول دیدی پسندیدی بعد یهو چون راهیت نکرده بری عیب خونش میگی🤣🤣🤣🤣
نپسندیدم از رو اجبار نشستم 😕عیبشو بگم نگم همه چی مشخصه ۱۰۰ نفر اومدن دیدن کسی حتی امسالم با ۲۵۰ نگرفتش من پارسال این پولو دادم همون بسشه اومد خاهش کرد امسالم بشینین سال دیگ پولتون میدم ...چرا اینو گفتی اونم با خنده !؟
چون لطف کرده مبلغ بالا نبرده احتمالا با اون پول چیزی خریده که نتونسته پولتون رو جور کنه اخه دیدم اول ...
بی رحم ها😂من اولش گرفتار بودم این خونه رو گرفتم ۲۴۵ تومن داشتم دست منو جلو عالمو ادم دراز کرد برای ۵ تومن الان ک کارش گیر افتاده من دلم بسوزه براش؟لطفش بخوره تو سر کچلش کسی خونه شو با ۲۰۰ تومنم نمیگیره کجاشو دقیقا لطف دیدی تو ؟