2777
2789
عنوان

صاحب خونه بدجنس 💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 553 بازدید | 41 پست
9ساله مستاجرم صابخونه هامالژایمری دیوونهبی اعصاب خود شیفته

دقیقا مال منم خودش خود شیفته ش بقیه خصلاتم مامان باباش دارن اونان بیشتر پرش میکنن زنشم طلاق گرفته از دستشون فرار کرده ...خلاصه خدا بهمون رحم کنه ایشالا همه برن خونه خودشون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب از اول دیدین اینطوریه چرا اینجارو گرفتین وقتیم اینقد داره عذابت میده خب برو بگو یا درست کن یا پول ...

هنوز قرار داد ننوشتیم ببینم راضیش میکنم کولر عوض کنه سال اول خونه نبود برامون مجبور شدم بگیرم

منم اصلا تو تراس نمیرم.بنظرم انباری خیلی مهمتره واسه خونه.واسه لباس خشک کردن هم پشت پنجره میزارم. چی ...

عجیبه من تا حالا انباری این خونه رو ندیدم😂نمیدونم شاید افسردگی گرفتم پنجره و تراس جلو چشم نباشه احساس خفگی میکنم 

وای بدونی چی میکشم از دستش💔 بی منطق و خود خواه ترین و بدجنس ترین ادم دنیاس هر چی بهش میگی میگه من س ...

جالبه اول دیدی پسندیدی بعد یهو چون راهیت نکرده بری عیب خونش میگی🤣🤣🤣🤣

دغدغه اش فردا بود.....شب مرد
جالبه اول دیدی پسندیدی بعد یهو چون راهیت نکرده بری عیب خونش میگی🤣🤣🤣🤣

نپسندیدم از رو اجبار نشستم 😕عیبشو بگم نگم همه چی مشخصه ۱۰۰ نفر اومدن دیدن کسی حتی امسالم با ۲۵۰ نگرفتش من پارسال این پولو دادم همون بسشه اومد خاهش کرد امسالم بشینین سال دیگ پولتون میدم ...چرا اینو گفتی اونم با خنده !؟

نپسندیدم از رو اجبار نشستم 😕عیبشو بگم نگم همه چی مشخصه ۱۰۰ نفر اومدن دیدن کسی حتی امسالم با ۲۵۰ نگر ...

چون لطف کرده مبلغ بالا نبرده احتمالا با اون پول چیزی خریده که نتونسته پولتون رو جور کنه 

اخه دیدم اول میان التماس درخاست .تهش که میخان برن صدتا عیب و ایراد میزارن بعد میگن چرا صاحبخونه ها بی رحم میشن

دغدغه اش فردا بود.....شب مرد
چون لطف کرده مبلغ بالا نبرده احتمالا با اون پول چیزی خریده که نتونسته پولتون رو جور کنه اخه دیدم اول ...

بی رحم ها😂من اولش گرفتار بودم این خونه رو گرفتم ۲۴۵ تومن داشتم دست منو جلو عالمو ادم دراز کرد برای ۵ تومن الان ک کارش گیر افتاده من دلم بسوزه براش؟لطفش بخوره تو سر کچلش کسی خونه شو با ۲۰۰ تومنم نمیگیره کجاشو دقیقا لطف دیدی تو ؟