2777
2789
عنوان

چند وقته ارایش نمیکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 28 پست

بیخیال عزیزم

منم دوسالی هست حجابمو بهتر کردم میگن به خودش نمیرسه ارایشمو‌ به رژ رسوندم 

برام‌مهم‌نیست چون رضایت خدا برام مهمتره فقط قسمت رژ رو دارم تلاش میکنم کنار بیام چون عادت کردم و فکرمیکنم رنگ و رو‌پریده هستم‌بدون رژ 

امشب مهمان داشتم ی رژ هم‌نزدم‌

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚

اولا که واقعا به اون ربطی نداره ولی واسه اینکه چهرت بی روح نباشه یه تینت یا رژ سبک بزن خیلی تاثیر دا ...

بیشتر بخاطر حالت چشمامه چون همیشه خط چشم داشتم

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم آرایش نمیکنم بهم میگن چرا کسل هستی

اره میدونم چهرت مث من حالت رنگ پریدگی داره

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

ن ب شدت ادم فضول و حرف دراریه

امان از این آدما 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

بهش پیام بده احوال پرسی کن بحثو بکشون چقد هواگرمه بعد بگو یه ضدآفتاب خریدم یک میلیون دیگه فقط اونو م ...

میدونی من یکمی مودی هستم امکان داره بعدا باز دلم ارایش زیاد بخواد😂😂😂😂😂

میدونی من یکمی مودی هستم امکان داره بعدا باز دلم ارایش زیاد بخواد😂😂😂😂😂

دیگه الان ک نمیکنی بروس بیار بنظرم الکی حرف درنیاره پشت مردم

برهمگان گر ز فلک زهر ببارد همه‌شب /من شکر اندر شکر اندر شکر اندر شکرم⭐

ضد افتاب بزن یه ریملم بزن ریمل ببه چشششم خیلی روح میده انگار ادمم کلی ارایش داره و سرحالع

کاش کاشت مژه اذیتم نمیکرد میکاشتم حوصلع ریمل ندارم😁

بیخیال عزیزممنم دوسالی هست حجابمو بهتر کردم میگن به خودش نمیرسه ارایشمو‌ به رژ رسوندم برام‌مهم‌نیست ...

هرجور خودت ارامش داری همون کار رو بکن حالا حتما لازم نیس رژ رو حذف کنی لیپ گلاس بزن

اره میدونم چهرت مث من حالت رنگ پریدگی داره

من اصلا آرایش نمیکنم خیلی بخام آرایش کنم ی رژ لب و ی کرم اونم تو مهمونی های زیاد مهم 

کلا صورتم پوله و لپ دارم و پوستم هم خوبه و چون سنم زیاد نیس شادابی داره ولی در کل اگه پریودی یا ناراحتی اضافه بشه بهم فوری از صورتم مشخصه 

من مامان میشم ☺️💪

دیگه الان ک نمیکنی بروس بیار بنظرم الکی حرف درنیاره پشت مردم

اره چون حرفای جالبی هم نزده

من اصلا آرایش نمیکنم خیلی بخام آرایش کنم ی رژ لب و ی کرم اونم تو مهمونی های زیاد مهم کلا صورتم پوله ...

من وقتی ارایش میکردم ریمل خیلی برام سنگین بود چشمام اذیت میشد ولی بقیه چیزا اوکی بودم.اره ادم تو پریودی و مریضی کلا تغییر میکنه پوستش