2777
2789
عنوان

حس میکنم زندگیم رو هواس بیاین کمک

44 بازدید | 5 پست

یه مدته  قهر کردم  وشماره همسرمو مسدود کردم هررکار کرد پیام زنگ جواب ندادم گفت بفرستم بیان دنبالش گفتم نه به برادر م زنگ زد و گفت من میخامش الانم برادر وخواهر بزرگ ترش آمدن خونمون منو ببرن خونم آشتیم بدن  ولی جواب رد دادم وگفتم دیگه نمیام  واز خانه رفتن ،

الان دلم گرفت میترسم خانوادش برن بگن نمیخادت طلاق بگیریم وجدا مون کنن 

(من میخام به شوهرم  پیام بدم بگم خودمون برا خودمون تصمیم بگیریم بهتره چند تا شرط دارم که امروز نشد به برادرت بگم  ویه سری حرفا موند که باید به خودت بگم )

میخام باهاش حرف بزنم بعد مدتی که آشتی کنیم وخانوادش نتونن بینمونو خراب کنن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شرط و وقتی خانواده اومدن مطرح میکردی دیگه زیادی طاقچه بالا گذاشتی

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 
شرط و وقتی خانواده اومدن مطرح میکردی دیگه زیادی طاقچه بالا گذاشتی

نشد حرف بزنموشرطامو بگم  ، توام میگی باید باشوهرم  حرف میزدم  ؟ الان هیچ راه ارتباطی نداریم شوهرمه میگم بهش پیام بدم؟

نشد حرف بزنموشرطامو بگم ، توام میگی باید باشوهرم حرف میزدم ؟ الان هیچ راه ارتباطی نداریم شوهرمه م ...

حالا که کش پیدا کرده عجله نکن صبر کن شاید خودش زنگ بزنه بعد بگو 

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه