2777
2789
عنوان

متاهلِ تنها

1164 بازدید | 70 پست

دلم پره انقد پره که هر چقد بگم خالی نمیشم

گاهی ب حال خودم زار میزنم گریه میکنم ولی بیشتر مواقع حتی گریه م هم نمیاد..

منو شوهرم خیلی فاصله گرفتیم از هم ی توضیحی بدم ک کلا احترام همو داشتیم از اول هم مرد احساساتی رمانتیکی نبود وقت نمیذاشت آنچنان برام ولی باز ی دور کوچیک میزدیم من شارژ بودم ابراز علاقه میکردم بغلش میکردم ولی اون نه خیلی میخاس حال بده خوابیدنی از پشت بغلم میکرد ، همه چی اوکی بود تا اینکه خیانتشو فهمیدم ازون موقع همه چی فرق کرد برام  موندم تو این زندگی بخاطر دخترم ک جونش ب باباش وصله

بخشیدن ک نمیشه گفت یکم چاشنی فراموشی پاشیدم روش موندم.. ولی گذشت و گذشت دیدم ن تنها یادم نمیره بلکه همین بی توجهیا سرد بودنا اهمیت ندادنا شده عقده برام..

ک بعدش وقتی بی توجهیهاشو دیدم بی میلیشو دیدم نسبت ب خودم منم عقب کشیدم فاصلمون شد ضرب در دو ، وقتیم ک دعوامون میشد بحث بالا میگرف دیگه نمیتونم مث قبل حرف گوشکن باشم ی وقتا حرفامو از رو عصبانیت میزنم بدون ملاحظه

تازگیا کارش هم سنگین شده فقط خوابشو میاره واسم

بحثمون شد و هی ایرادگیری میکرد بابت غذا من از کوره در رفتم گفتم همینی ک هس نمیخای خودت بپز یا بیرون بخور یا بده مادرت بپزع و ازون موقع قهریم بیش از ده روزه هر چی درست کنم منو دخترم میخوریم و ی غریبه ایم واقعا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یکی تو شرایط تو، شاید بدتر حتی😞

دست بزن نداره ولی مرد سالاره انقد بهش خدمت کردم فکر میکنه وظیفس انقد با بیپولیش کنار اومدم ک فکر میکنه خرج کنم میشم ولخرج خخ همه تصمیما با اونه..

دست بزن نداره ولی مرد سالاره انقد بهش خدمت کردم فکر میکنه وظیفس انقد با بیپولیش کنار اومدم ک فکر میک ...

حست رو میفهمم

منم موندم، بالاخره بچه ها آواره میشن گناه دارن

ولی خب آدم خودش داغون میشه

هشت سالشه ب جاییرسیدیم ک اصلا بحث نمیکنیم آروم بی حرف مث همخونه ای ک باهاش حال نمیکنیم خخ

میدونم چی میگی

آدم حتی حوصله ی دعوا هم نداره با اینا

هرچند من کلاََ دعوایی نیستم خیلییی آرومم 

حست رو میفهمممنم موندم، بالاخره بچه ها آواره میشن گناه دارنولی خب آدم خودش داغون میشه

اره بخامم برم خونه ی بابام منو سرزنش میکنن ک چیکار کرده مگه ب این خوبی ، نمیگم حمایت نمیکننا ولی بیشتر طرف دامادن خخ

میدونم چی میگیآدم حتی حوصله ی دعوا هم نداره با ایناهرچند من کلاََ دعوایی نیستم خیلییی آرومم

منم ارومم ولی اوون اوایل حرف میزدیم گلایه میکردیم گاها صدامونو میبردیم بالا ولی الان.. دیگه خودمم شدم لنگه ی اون.. فاصله گرفتم سرد شدم یادم نمیاد کی بوسیدیم همو