2777
2789

واقعا دیگه کم آوردم نمیتونم عصبانیتم رو کنترل کنم بچم اذيت میکنه نمیتونم خودمو کنترل کنم یه مدت بود داد نمیزدم ديروز انقد عصبانیم کرد داد زدم و رفتم لیوان پرت کردم تو سینک شکست از ديروز همش جیغ میزنه بچه از طرفی هم اطرافیان هیچکدوم بجای من نیستن و همش سرزنشم میکنن بیشترین دلیل عصبانیتم هم اینه بچم دو سالشه اما کامل حرف نمیزنه و نمیتونه منظورش بهم برسونه فقط جیغ جیغ میکنه نمیدونم چیکار کنم ديگ همه بهم عذاب وجدان میدن لطفا شما الان معلم اخلاق نشین 

هیچی عزیزم تنها راهش صبور بودن اینکه مدام ببری بیرون تخلیه بشه یعنی براش کم نذار روزی دوساعت سه ساعت از گل بازی تا خونه بازی تا هرچیزی که انرژی درونی تخلیه کنه و ذهنش آزاد کنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا منم شرایطم مثل شماست همین چند دقیقه پیش تاپیک زدم درمورد همین مساله تازه واسه من ۴سالشه

اخه از این زورم میاد کسایی که اصلا مجردن میان همش بهت عذاب وجدان میدن نمیدونن چند بار خودمونو کنترل کردیم که به نقطه جوش رسیدیم

هیچی عزیزم تنها راهش صبور بودن اینکه مدام ببری بیرون تخلیه بشه یعنی براش کم نذار روزی دوساعت سه ساعت ...

اصلا نمیکشم میبرمش پارک عصرا یا بیرون خونه کسی ولی اونم حدی داره ديگ تازه تو پارک بچه هارو میزنه که از پارکم بیزارم

اصلا نمیکشم میبرمش پارک عصرا یا بیرون خونه کسی ولی اونم حدی داره ديگ تازه تو پارک بچه هارو میزنه که ...

ببین دلیل داره عزیزم رفتارش بردی تا بخال مشاور کودک؟نمیدومی چقد بهت کمک می‌کنه من پسرم تا حدودی مثل بچه شما بود دراین موارد چنان مشاور کودک بهم کمک می‌کرد راه چاره یادم میداد

اخه از این زورم میاد کسایی که اصلا مجردن میان همش بهت عذاب وجدان میدن نمیدونن چند بار خودمونو کنترل ...

اونا همون کسایین ک وقتی بچه دار شدن از مابدتر میشن

ناراحت نباش الان دگ همه راحت بقیه رو قضاوت میکنن دگ خودشونو با خدا هم تراز میکنن و فکر میکنن کار خدایی رو بنده ها باید انجام بدن

چون بچه ندارم نمیتونم قضاوت کنم 

اما یه چیزایی رو میدونم 

اینکه بچه دار شدن به برهه ی جدید از زندگیه ک نیازمند مشاوره هست، حتما با مشاوره در ارتباط باشین، خیلی موثره 

و اینکه حتما یه وقتایی رو برای استراحت خودتون اگ امکانش هست در نظر بگیربن ، مثلا دوروز در هفته اگر بتونین بچه رو به ساعت بذارین پیش پدرش ، برین باشگاه ، برای احیای انرژی خوبه 

و مورد بعدی اینکه خط تحولی بچه ها ممکنه از نطر زمانی یکم دچار تغییر باشه، خیلی ها دیرتر حرف میزنن و میتونن منظورشونو بیان کنن، ک ب عوامل مختلفی برمیگرده ، مثل ژنتیک ، محیط و ... اصلا مقایسه کار درستی نیست، بخاطر این موضوع زیاد نگران نباشین 

چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****
ببین دلیل داره عزیزم رفتارش بردی تا بخال مشاور کودک؟نمیدومی چقد بهت کمک می‌کنه من پسرم تا حدودی مثل ...

نه نبردم من خودم هم بعد زایمان خیلی مشکل روحی داشتم اما شوهرم میگه هیچی نیست نمیزاره

نه نبردم من خودم هم بعد زایمان خیلی مشکل روحی داشتم اما شوهرم میگه هیچی نیست نمیزاره

برا همین عزیزم بچت حس آرامش نداره باید بری عزیزم هرجور شده برو خودتم اگه نیازه برو درمان کن بذار روحت آرامش بگیره خستگی هات خیلی کم میشه ذهنت که آزاد باشه

چون بچه ندارم نمیتونم قضاوت کنم اما یه چیزایی رو میدونم اینکه بچه دار شدن به برهه ی جدید از زندگیه ک ...

نه من اصلا از نظر صحبت کردن و اینا اصلا مقایسه نمیکنم فقط میگم منظورش نمیتونه برسونه و این اذیتم میکنه که فقط جیغ میزنه و منم عصبانی میشم که نمیتونم نیازش برطرف کنم