2777
2789
عنوان

دانشگاه

79 بازدید | 13 پست

بچه ها امروز بعد اینکه سر کلاس ارائه دادم استادمون بم گفت بیا ب عنوان کار دانشجویی پیشم از طرز و قدرت بیات خوشم اومده  (استادم خانم هستش)

از اون طرف مسیرم یکم طولانیه گفت اگ بخای انفاق میکنم س روز در هفته بیا 🫠

نظرتون چیه قبول کنم یا نه گفت بم خبرشو بده

قبول کن

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبول کنبنظرم خیلی خوبهراه میفتی قشنگ تو رشتت

دقیقا خیلی دوست داریم جا مشغول شممم همه استقبال کردن جز خانوادم گفتن امنیت نیست و کی تورو میبره میاره و.... بهونه و بهونه

دقیقا خیلی دوست داریم جا مشغول شممم همه استقبال کردن جز خانوادم گفتن امنیت نیست و کی تورو میبره میار ...

بهشون بگو فقط با تاکسی زرد سوار میشم 

نمیدونم تو مسیرتون چیا مطمعنن بگو‌ فقط سوار وسایل مطمعن میشم 

ببین راضی میشن یا نه

انشاالله که خیره برات🧡

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

اسی ببخش اینجا میپرسم پیجی ک ازش خریدی رو میدی؟ بی بی‌کرم نوتریکا رو میگم

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
اسی ببخش اینجا میپرسم پیجی ک ازش خریدی رو میدی؟ بی بی‌کرم نوتریکا رو میگم

اونجایی ک گرفتن الان غیرفعال شده

gallery.sanjaghak1 این پیج داره البته ارزون تره من گرون تر گرفتم

اونجایی ک گرفتن الان غیرفعال شدهgallery.sanjaghak1 این پیج داره البته ارزون تره من گرون تر گرفتم

ممنون 🌷🙏

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
یعنی بعد اینکه درست تموم شد اونجا شاغل بشی?حالا حقوقش چقدره?

امکانش هست اونم بستگی ب پشتکار طرف داره البته اگ نیاز داشته باشه

یا حقوق میدن یا از شهریه کم میکنن