2777
2789
در ضمن برای خواصش میخورن ن خوشمزگیش

میدونم اما بسیار بدمزه بود داشتم گلاب به روتون بالا میاوردم😩

هروقت ناامید شدم هروقت کم آوردم فقط یک جمله با خودم گفتم که آرومم کرد (این نیز بگذرد)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عالی امتحان کنبرای چی خوردیمن از خواصش بخصوص لاغری شنیدم خوردمخوبیشم اینه کافئین نداره

همون لاغر شدن عزیزم 

هروقت ناامید شدم هروقت کم آوردم فقط یک جمله با خودم گفتم که آرومم کرد (این نیز بگذرد)

با اب جوش بده خبشمام واس لاغری خوردی

آره عزیزم خیلی ضعیف وزن کم میکنم گفتم قهوه خرما بخورم شاید جواب داد 

خوشمزه نیست معمولاً، اما حداقل یه تجربه جدید بود. دفعه بعد یه چیز بهتر امتحان کن.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

خوشمزه نیست معمولاً، اما حداقل یه تجربه جدید بود. دفعه بعد یه چیز بهتر امتحان کن.

مرسی گلم حالا مصرف کنم ببینم چی میشه انشاالله که تاثیر داره 

آره عزیزم خیلی ضعیف وزن کم میکنم گفتم قهوه خرما بخورم شاید جواب داد

ببین اینی ک گفتم قبل وعده هات بخور واقعا تاثیر گذاره

بعد فست کن اول ۱۲ ساعت کم کم زیادشکن ب ۱۶برسون

باشگاه اینام نرو پیاده روی سبک روزی ۲۰ دق

دمنوش دارچین زنجبیل استفاده کن 

شیرینی جات نخر حتی برای بچه هات ک هوس نکنی، غیر از خونتم دیدی جایی یه کوچولو بخور ک بدتر حریص نشی

نون ک برنجتم کم کن

ببین اینی ک گفتم قبل وعده هات بخور واقعا تاثیر گذارهبعد فست کن اول ۱۲ ساعت کم کم زیادشکن ب ۱۶برسونبا ...

باشه عزیزم ممنون