2777
2789

خونه تازه ساخت نرفتیم هنوز بعد میگه انباری تونو بدید ما تا وقتی که میاید بشینید دست ما باشه وسایل اضافه داریم بریزیم توش بعد همه انباری خوب ها رو گرفتن انباری کوچیک ها رو گذاشتن برای ما چون یه قسمت انباری ها بزرگتره از اون یکی هاست بابامم گفته باشه به بابام زنگ زده بعد اون خانومه انقد آدم بدیه همه رو میندازه به جون هم قبلاً باهاش همسایه بودیم شانس دوباره باهاش همسایه شدیم 

بعد حالا مامان و خواهرم مخالفت میگن اگر ما رفتیم دیگه وسایلش و بر نمیداره چون اگر جا داشت همین الان میزاشت وقتی الان جا نداره اون موقع کجا میخواد بزاره (زده از اون سلیطه هاست)منم میگم جنگ اول به از صلح آخر از الان بگیم نه که دعوا هم نشه اخرش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلومه ک اجازه ندید.پرسیدن داره؟سریع بگو خالی کنه اگ وسیله گذاشته بگو خودمون داریم میاییم وسیله بزاریم.چن تا تیکه بردارید ببرید اونجا

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
بگید پسایلمون زیاده از الان باید یسری بیاریم تو انبار بچینیم خونه جدیدم مبارک باشه

مرسی واقعا وسایل مون خیلی زیاده تازه بابام کلی وسایل کار داره تازه دروغ هم نگفتیم چون خیلی واقعا وسایل داریم بعد بابام میگه عیب نداره بهش نگید که نزاره

مرسی از تبریکت قشنگم

معلومه ک اجازه ندید.پرسیدن داره؟سریع بگو خالی کنه اگ وسیله گذاشته بگو خودمون داریم میاییم وسیله بزار ...

فعلا نمی تونیم بریم چون با طرفی که خونه رو بهمون میخواد بده مشکل داریم و نمی تونیم تحویل بگیریم 

مثلا سقف توالت و حموم رو نزده بعد ما منتظریم بزنه بعد اگر بریم دیگه نمیزنه مجبوریم که نریم بعد اگر وسیله بزاریم یعنی تحویل گرفتیم و حتی هنوز انباری ها هم مشخص نیست که کدوم برای کیه

نه اصلا ندید خوبی به کسی نیومده بعدا دردسر میشه چند وقت پیش یه پرونده میخوندم خواسته دعوا یه انباری بود که همسایه تصرف کرده بود  خلاصه مراقب انباریتون باشید 

خدا جونم مراقب دو عشق من 💕 مامان 💕بابام 💕خواهر و برادرام باش 😇