2777
2789
عنوان

دردی که به عنوان یک زن بهش دچارم

| مشاهده متن کامل بحث + 766 بازدید | 52 پست

موهاتم تا سر شونه کوتا کن تا قشنگ شبیه هیناروس شی 😂

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گاهی اوقات باید تصمیمایی بگیری که قلبتو آزار میده ولی باعث آرامش روحت میشه 💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بسم الله. کاش ما همچین درگیری فکری داشتیم. گفتم دور از جون مریضی لاعلاجی چیزی هست😐

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

من به تعداد موهای سرم چتری زدم هربار ریدم هربار گفتم دیگ از این غلطا نمیکنم شیش ماه بعد دوباره میگم گور بابای دنیا چرا ریسک نکنم شاید این دفعه اومد

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....

ببخشید من دخالت میکنم ولی اگه نمیگفتم دغ میکردم،اگه اینکار رو بکنید،شبیه امیر حسین مدرس تو سریال یوسف پیامبر میشید،همون شرابدار فرعون 

ببخشیدا خدافظ

امروز کسی محرم اسرار کسی نیست ـ ما تجربه کردیم،کسی یار کسی نیست ـ هر مرد شتر دار،اویس قرنی نیست ـ هر شیشه گلرنگ،عقیق یمنی نیست  ـ بر مرده دلان پند مده،خویش میازار ـ زیرا که ابوجهل،مسلمان شدنی نیست ـ جایی که برادر به برادر نکند رحم ـ بیگانه برای تو برادر شدنی نیست ـ صدبار اگر دایه به طفل تو دهد شیر ـ غافل مشو ای دوست،که مادر شدنی نیست،،،،

گفتم ایا چه دردی داری

خدا نکشتت دحتر 😁

ترجیح میدهم به میل خویش دیوانه باشم. تا به میل دیگران عاقل.   .  مادر شدم ولی هنوز خودمو یه دختر بچه بازیگوش میدونم. 😉     گاهی وقتا هم یه پیرزن بی حوصله 🙃. 

بزن تجربه کن رشد میکنه

آره فردا حتما اینکارو می‌کنم. شوهرم کچلم کرده از بس بهم مدلای چتری نشون داده

صدف دریایی / بسیار نادر   / در صورتی که در مورد ارشد سوالی توی ذهنتونه باهام در میون بذارید / اگه الان اونجایی هستی که فکر می‌کنی آخرشه, فقط به این فکر کن که خیلی‌ها از موقعیت‌هایی جون سالم به در بردن که هیچ‌وقت تصورش هم نمی‌کردن. به جای اینکه زندگی رو تموم کنی, درستش کن./ همه‌تون رو دوست دارم (به جز اونی که خودش می‌دونه).  

= اسی 😆😆😆😆

همینجوری می‌شم به خداااااااااااااااااااااا    

صدف دریایی / بسیار نادر   / در صورتی که در مورد ارشد سوالی توی ذهنتونه باهام در میون بذارید / اگه الان اونجایی هستی که فکر می‌کنی آخرشه, فقط به این فکر کن که خیلی‌ها از موقعیت‌هایی جون سالم به در بردن که هیچ‌وقت تصورش هم نمی‌کردن. به جای اینکه زندگی رو تموم کنی, درستش کن./ همه‌تون رو دوست دارم (به جز اونی که خودش می‌دونه).  

اگه مهمونی دعوتی که دور چتریو خط بکش دخترررر

آخه جاری جدیده اونجاست می‌خواستم یه رخی بنمایم