2777
2789
عنوان

پدرو پسر باهم نمی سازن

93 بازدید | 6 پست

عجب دنیای شده پدر دیدین بین بچه هایش فرق بزاره ؟ این همه شوهرم بهشون محبت می‌کنه هر ماه بهشون پول میده هواشونو داره آخرش باید پدر با پسر بزرگش اینجور رفتار کنه ... خیلی ناراحته همسرم 

در بندِ او : تا اَبـــد 💝🙂 

کلا پدر و مادری که بین بچه هاس فرق نذاره خیلی کمه

من خودم ندیدم تاحالا ولی میدونم هست یه جایی در دنیا یه گوشه ای از این دنیا باید وجود داشته باشه 

فقط 8 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کلا پدر و مادری که بین بچه هاس فرق نذاره خیلی کمهمن خودم ندیدم تاحالا ولی میدونم هست یه جایی در دنیا ...

حالشو خراب کردن اینهمه کمک می‌کنه کلا اینا خانواده بزرگی آن از بچه هایش همین شوهر من بهشون کمک می‌کنه بهشون میرسه بقیه اصلا هیچ اهمیتی نمیدن حق دارن با وجود همچین فرق هایی ک پدر میزاره

حالشو خراب کردن اینهمه کمک می‌کنه کلا اینا خانواده بزرگی آن از بچه هایش همین شوهر من بهشون کمک می‌کن ...

منم همین وضع و دارم ولی نه این که اون یکی و بیشتر دوست داشته باشن کلا نمک نشناسند

ولی این یا راه روزی و برکت از طرف خداس این و ناراحتی برای خودت ندون این نعمته در واقع

به جای این که مزد زحماتتون و از آدمیزاد بگیرید مستقیم از خود خدا میگیرید و مطمعن باش خدا خیلی بخشنده و دست و دلباز تر از هر انسانیه و جوری مزدتونو میده که نگو

فقط 8 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب پدر و پسر گاهی فرق دارن و این طبیعی‌یه. محبت و پول همه چیز نیست. شاید دلخوری‌ها یا سوءتفاهم‌هایی هست که باید حل بشه. بعضی وقتا باید صاف و رو راست حرف بزنن.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

خب پدر و پسر گاهی فرق دارن و این طبیعی‌یه. محبت و پول همه چیز نیست. شاید دلخوری‌ها یا سوءتفاهم‌هایی ...

شوهرم تا اینجا با کلی محبت و حرف وارد شده ولی هر دفعه با فرق گذاشتن بی محبتی اونو پس زده شوهرم که میگه بابام از همون بچگی بهم زیاد اهمیت نمی داد زیاد منو زجرم داد ...اخ بمیرم برا قلبش...