پرتقالتامسونم مدیر استارتر عضویت: 1401/03/19 تعداد پست: 31581 عنوان 💚 بفرمایید به جشن امامت تنها امیرالمومنین آفرینش حضرت علی علیه السلام 💚 39 بازدید | 9 پست غیر تو کیست کسی جان پیمبر بشودیا که با حضرت صدیقه برابر بشودیا که نامش همه جا زینت منبر بشودابداَ هیچ کسی حضرت حیدر بشودتو فقط آمده ای ساقی کوثر باشیجانشین نبی از بعد پیمبر باشی💚 سلام بر تنها امیرالمومنین آفرینش حضرت علی علیه السلام 💚 دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃 1404/03/13 | 22:34 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
soall12 عضویت: 1402/05/10 تعداد پست: 7657 فقط حیدر امیرالمومنین است ❤️❤️❤️اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها
ضرس_قاطع عضویت: 1399/07/26 تعداد پست: 791 در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛ اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست. ای من به قربان ذولفقار علی زد و چه خوب زد😎 تیغ علی با اهل خیبر کار دارد💪 باید خدا شوی تا که بفهمی علی که بود!
پرتقالتامسونم مدیر استارتر عضویت: 1401/03/19 تعداد پست: 31581 هزار جان گرامی فدای نام علی (ع)♥♥♥♥ دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
پرتقالتامسونم مدیر استارتر عضویت: 1401/03/19 تعداد پست: 31581 درود خدا و ملائک بر حضرت پدر مولا علی دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
پرتقالتامسونم مدیر استارتر عضویت: 1401/03/19 تعداد پست: 31581 دنیاچہمیشداگرهَمہیتوانخودراگردمۍآوردیودرھر روزگاریک «علے؏» با آنقلبوزبانعنایتمیڪردی دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
پرتقالتامسونم مدیر استارتر عضویت: 1401/03/19 تعداد پست: 31581 علی مع الحق والحق مع علی دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
پرتقالتامسونم مدیر استارتر عضویت: 1401/03/19 تعداد پست: 31581 عشق ما ریشه در فدک داردبه ولایت هر آنکه شک داردبرود کعبه را طواف کندو نگاهی بر آن شکاف کند:) فقط_حیدر_امیرالمومنین_است# دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
پرتقالتامسونم مدیر استارتر عضویت: 1401/03/19 تعداد پست: 31581 عشق ما ریشه در فدک داردبه ولایت هر آنکه شک داردبرود کعبه را طواف کندو نگاهی بر آن شکاف کند:) فقط_حیدر_امیرالمومنین_است# دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
پرتقالتامسونم مدیر استارتر عضویت: 1401/03/19 تعداد پست: 31581 نام وذکر حضرت علی عبادت است دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃