2777
2789
عنوان

خونواده شوهرم فرهنگ عروسی هم ندارن بیاین بگین حق با کیه

| مشاهده متن کامل بحث + 4032 بازدید | 155 پست

عروسی منم رقص تک نفره مادر شوهرم امد شاباش کرد حالا من بودم با یک دست پول کسی نیومد ازم بگیره منم مجبور شدم برقصم ناراحت نشدم ذوق داشت طفلی

در حال تلاش بسیار زیادم تا زمانی که مادر شم بچم تو رفاه باشه👻 1۴03/7/1 اقدام به بارداری 🤱                                                                  منتظرت هستم قشنگم❤🤩

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چون ۵ تا بچه ان بی فرهنگن؟

فقط ملاک هاتون از فرهنگ و اصالت چیه؟ 

چجوری شمارو سرشماری کردن؟😐😂 

مهندس نفت هستم🤩                                                 هرگز نخواب کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد👑❤      مامان دوتا نی نی دوقلو🥲😍❤       درخواست دوستی قبول نمیکنم دوست عزیز من خیلی دیر به دیر به این سایت میام و نمیخام شرمنده کسی بشم🤍        Deutscher Staatsbürger🇩🇪

متن رو یه جوری نوشتی که بی شعور بودن خودت رو کاملا به ما بفهمونی ...مجبوری آخه

هزاران بار حق 

👏🏻👏🏻👏🏻

برای دختر دار شدنم یه صلوات میفرستید🥹 آرزومه یه دختر داشته باشم💕✨️من مطمئنم خدا بهم یه گل دختر میده😍🤩🩷

کاش تو این مملکت اول ادما از نظر عقلی رشد میکردن بعد به فکر ازدواج می افتادن ، ولی خب بیشتر انگار تابع غریزه عمل میکنین، 

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

من همیشه میگم جلوی بچه هارو میشه گرفت ولی جلوی افراد مسن رو نه نمیشه به زور نگهشون داشت خودشون باید رعایت کنن ولی خب در کل فیلم زیاد مهم نیست من اصلا حوصله دیدن فیلم رو ندارم فقط عکسامونو دوست دارم و نگاه میکنم کاش بخاطر این حسی که بهش داری با همسرت ازدواج نمی‌کردی

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

شوهری که قیافشو دوست نداری چرا انتخابش کردی؟فکر کردی بعدا به دلت میشینه ؟ کاش میذاشتی با کسی که واقعا شوهرتو دوست  داره ازدواج کنه

خدا جون منو به خواسته قلبیم برسون قربونت برم❤️❤️❤️