2777
2789
عنوان

من امشب در مظلومترین حالت ممکن میمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 42 پست
چزا انصراف دادی،رشتت چیبود

رشتم مهندسی آزاد 

الان رفتم فرهنگیان 

امشب بهم گفت خانم معلم منم  بهش گفتم آقای مهندس بهم میگه نمیدونی چقدر خوشحال شدم تاحالا کسی بهم نگفته بود🥲

یعنی چرا پارتنرش این کلمه رو بهش نگفته بود 🥲 

اگه تو رابطس و با تو اینجوری حرف میزنه خیلی بی شعوره

خودمم به این فکر کردم اتفاقا 

ولنتاین یه عکس گذاشته بود یه میز چیده با کیک و اینا خودشم نشسته بود رو به روشم یه صندلی خالی 

منم ریپلای زدم که مبارک باشه آقا 

اونم گفت مرسی خانم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودمم به این فکر کردم اتفاقا ولنتاین یه عکس گذاشته بود یه میز چیده با کیک و اینا خودشم نشسته بود رو ...

ایشششش

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

خودمم به این فکر کردم اتفاقا ولنتاین یه عکس گذاشته بود یه میز چیده با کیک و اینا خودشم نشسته بود رو ...

فراموشش کن 

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

این یعنی پارتنر داره درسته؟!

میز ولنتاین مشکوکه ولی ممکنه فقطم یه عکس باشه 

ولییی 

کلا این آدم با این رفتارا یه جورایی قصد آزارت رو داره یا فهمیده دوسش داری بهت وابسته شده بهت فکر میکنه ولی عاشقت نیس 

ولی با این وجود نباید بیشتر رفتارایی نشون بده که باعث وابستگی تو بشه باید خودشو کنار بکشه و جوری رفتار نکنه که کسی به اشتباه بیفته 

میز ولنتاین مشکوکه ولی ممکنه فقطم یه عکس باشه ولییی کلا این آدم با این رفتارا یه جورایی قصد آزارت رو ...

آخه من تبریک گفتم نگفت که نه خبری نیست گفت ممنونم...

من میمیرم آخرش 

اصلا چرا هی بهم میگه بیا ببینمت 

چیه منو میخواد ببینه آخه ؟ 

من ایندفعه اگه ببینمش زار زار گریم میگیره جلوش