گوشی همسرم قبلا شکسته بود امروز صب افتاد از دستش کلا شکست و از گوشی دوستش ب من زنگ زد گفت گوشیم شکسته منم بدون اینک از کسی مشورت لگیرم رفتم دیوار دیدم یه آگهی گذاشته آ 12 3 تومن میفروشیم چت کردم و اومد واتساپ گفت 1800رو الان بده با پیک میفرستم خونتون تست کنید اگه درست بود باقیمانده بزنید منه ساده باور کردم و 1800 واریز کردم ولی دیگ جواب نداد تمام چتاشو تو واتساپ حذف کرد ولی قبل حذف من عکسشون رو گرفته بودم خیر نبینه فقط
منم وارث دردهای بی نقش💔من زنیام که با لبهای خاموش، هنوز حرف عشق میزنه...که توی سکوت شب با لالایی بغضاش دخترشو میخوابونِه...زنیام که نگاهش شایدخستهست،ولی هنوزهر روز،تو چشمهای بچهاش، دنبال یه تیکه آسمونه...گاهی میخوام داد بزنم که خستم…ولی فقط آه میکشم و دستای لرزونمو میذارم رو قلبم و میگم:بازم بلدی طاقت بیاری من زنیام که زندگی هنوز توی رگاش جریان داره نه برای دنیا نه برای بودن فقط برای "دوست داشتن"...نه تسلیم شدم، نه تموم شدم من فقط یه ذره خستهم، همین…
من رفتم گوشی بگیرم یه دست دوم نشون داد کلی زبون ریخت خریدم گلس انداختیم قاب گرفتیم و اینا دو روز دستمون بود فهمیدیم ایراد داره برگردوندیم یع نو بگیریم گوشی نو رو هم گرون داد. بیشتر از یه تومن سرمون کلاه گذاشت گوشی رو ۱۳ فروخته بود حالا! اگه پس نمیدادم یه ماه بعد میفهمیدم ۱۳ سرم کلاه رفته! مردم حروم خور شدن تو مغازه سرت کلاه میزارن چه برسه به دیوار !
خیلی سریع و بدون فکر کار کردی !اونم بدون اینکه ازت بخوان
بخاطر عبرت هم شده فردا میرم فتا
منم وارث دردهای بی نقش💔من زنیام که با لبهای خاموش، هنوز حرف عشق میزنه...که توی سکوت شب با لالایی بغضاش دخترشو میخوابونِه...زنیام که نگاهش شایدخستهست،ولی هنوزهر روز،تو چشمهای بچهاش، دنبال یه تیکه آسمونه...گاهی میخوام داد بزنم که خستم…ولی فقط آه میکشم و دستای لرزونمو میذارم رو قلبم و میگم:بازم بلدی طاقت بیاری من زنیام که زندگی هنوز توی رگاش جریان داره نه برای دنیا نه برای بودن فقط برای "دوست داشتن"...نه تسلیم شدم، نه تموم شدم من فقط یه ذره خستهم، همین…
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
واقعا اینجور قوانین خیلی بده باید مثلا هرجقدرم مبلغ کم باشه وقتی ثابت شد طرف کلاه برداره اوتقدری جری ...
خب نمیشه دیگه
قانون ما کلا همینه
نه فقط ایران خیلی از کشورا
شگرد این گروه های کلاهبرداری هم همینه
مبلغ کم، تعداد کلاهبرداری زیاد
برای همین طرف دیگه نمیره دنبالش
اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب
حالا شما رو دیوار سرت کلاه گذاشتنمن رفتم گوشی بگیرم یه دست دوم نشون داد کلی زبون ریخت خریدم گلس اندا ...
اره خیر نبینن اینجوری آدما من دیگ برام درس عبرت شد دیگ هیچوقت از دیوار هیچ خریدی نمیکنم
برو بانک مشخصات بگیر مگه شماره حساب نداده و شماره خط واتساپ
آره شماره حساب داد بانک چیکار میکنه کدوم بانک اصلا
[QUOTE=384334427]حالام اشکال نداره دیگه پیش اومده خودتو ناراحت نکن پول دوا دکتر ندی ایشالا،ولی اون خرج دوا دکتر کنه ا ...[/QUOTE فک کن آگهیشو از ساعت 3 تا 8 شب حذف نکرده بود باور کن امروز از چند نفر دزدید
آره شماره حساب داد بانک چیکار میکنه کدوم بانک اصلا
خب وقتی میخوای پول واریز کنی عابر بانک اسم طرف و اسم بانک رو نشون میده از چتتون هم شات گرفتی برو یکی از شعبه های همون بانک بهشون قضیه رو بگو چت رو نشون بده یا برو شکایت کن پلیس میتونه پیدا کنه
مطمئنم امروز از چن نفر هم دزدید چون از ساعت 3 تا 8 شب هنوز آگهی بود بعد حذفش کرد
آدم بیدقتی بودی که زود اعتماد کردی. این جور جاها باید اول دقیق تحقیق کنی، مخصوصا وقتی پول میدی به کسی که نمیشناسی. دیوار و این سایتها پر از کلاهبرداریه. دیگه باهاش تماس نگیر، پولت رو به احتمال زیاد نمیبینی. دفعه بعد بدون تحقیق پول نده.
سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی بالینیام و با تمام وجودم اینجایم که کمکتون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحتتر حل بشه 🌱با استفاده از درسهایی که در این رشته خوندم و تجربههایی که توی این سالها به دست آوردم، سعی میکنم شنوندهی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس میکنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال میشم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، میتونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتابهایی میخونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک میذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!