2777
2789
پزشکی میخوای ؟ انشالله به هدفت برسی 💙💙

فقط پزشکی نه..چند تا رشته مد نظرمه.خیلی ممنون شما هم موفق باشید  

چیست دریا؟چشم پر اشک زمین!در نگاهش آرزویی ته نشین...

عربی ۴۶منطق ۵ جامعه ۴۸فنون ۲۳ریاضی ۲۰اقتصاد ۵۱تاریخ جغرافی ۲۰روان ۳۳تعلیم تربیت ۶۳.۳۴هوش ۴۳.۳۴ تراز ...

سلااامممم منم ۹۴۰۴ آوردم 🥹

منو یادته ؟؟؟؟

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عربی ۴۶منطق ۵ جامعه ۴۸فنون ۲۳ریاضی ۲۰اقتصاد ۵۱تاریخ جغرافی ۲۰روان ۳۳تعلیم تربیت ۶۳.۳۴هوش ۴۳.۳۴ تراز ...

منم فرهنگیان دادم منتها با کنکور زبان

زبانو 13 زدم ولی تعلیم تربیت 40 هوش و استعداد 60

با اینکه برای تعلیم تربیت فقط 2 ساعت خونده بودم هوش و استعدادم هیچی نخونده بودم فقط با ریاضی که بلد بودم جواب دادم..  

شما واقعا درصدات عالیه باریکلا

چقد درصدات خوبن!!!منم انسانیم ولی تصمیم دارم بمونم پشت برای بار دوم:)امسال خیلی از لحاظ روحی بهم سخت ...

قربونت 

ولی من خیلی ناامیدم

منم دومین ساله امسال پشت بودم عزیزدل

اره با تیم مشاوره دیمَن

تو تلگرام سرچ کن میاره برات 

خیلی مهربون و کاردرستن

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

افرین!میشه درصداتو بگی

این کارنامم

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

من که اصلا راضی نبودم ۷۰۰۳شدم🤦

این کار بر زیر فشار امتحانا و کنکور داره له میشه رو مغزش راه نرین با تشکر🙏می‌گَم اَربابَم؛ می‌شَوَد نیمِه شَبی گُوشِه ی بِین الحَرَمِین مَن فَقَط اَشک بِریزَم طُ تَماشا بُکنِی؟ وَ مَن اَز دَرد دِلَم گویَمُ طُ گُوش کُنی ؟  ️

سلااامممم منم ۹۴۰۴ آوردم 🥹منو یادته ؟؟؟؟

معلومه ک یادمه نااازشکرر

من همچین انتظاری رو ازت داشتممم ینی مطمئن بودممم

عالیه خانوووم معلم

من که اصلا راضی نبودم ۷۰۰۳شدم🤦

تیر هم هست نهایی ها هم هنوز تموم نشدن

بستگی داره که چه رشته ای بخوای

اگه پیرا میخوای یه تکونی به خودت بدی قبولی

منم فرهنگیان دادم منتها با کنکور زبانزبانو 13 زدم ولی تعلیم تربیت 40 هوش و استعداد 60 با اینکه برای ...

🥺🫂♥️قربونت برم

مرسییی 

ایشالا قبول شی تاپیک قبولیتو بزنی خوشحال شیممم

خیلیم عالی امیدوارم موفق باشیبه نظرت کدوم آزمون برای فیزیک سوالات خوب وروتینی داره

من که قلمچی و ماز میزدم ولی نه مرتب.نوسان زیاد داشتم.علاوه بر نوع سوالا سرعت پاسخگویی مهمه تست زماندار حتما کار کن..من خودم مشکل اصلیم زمانه

این کارنامم

اصن چشمام قلبی شد 

با یه انتخاب رشته خوووب خانوم معلم مایی انشالله😍🩷

راستی 

مشاورت چی گفت ؟؟ نظرش درمورد این حدود تراز چیه 

یکی از دوستامم مثل شما آورده 

خیلی نا امیده دوست دارم حالشو خوب کنم 🥲

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

معلومه ک یادمه نااازشکررمن همچین انتظاری رو ازت داشتممم ینی مطمئن بودمممعالیه خانوووم معلم

انشالله 🥲🩷 یکم نگرانم رقابتمون زیاده 

اصن چشمام قلبی شد با یه انتخاب رشته خوووب خانوم معلم مایی انشالله😍🩷راستی مشاورت چی گفت ؟؟ نظرش درم ...

فداتشممم

مشاورم گفت خیلی خوبه و خوشحال شد 

و گفت باید روی مصاحبه خیلی کار کنم و نهایی این ۳ درسی ک مونده 

منم ناامیدم اگه راستشوی بخدای:)