2777
2789
آره حضوریه 🫠 گفت فردا با مامانم بریم دفترش برای انتخاب رشته 🥹هم ذوق دارم هم استرس فکر کنم درکم میک ...

اررره میدونم چی میگی🥺

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

انشالله چقدر مهربونی تو

🥹💋

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نرییییی که نمیشناسمت ولی بالا بالا ببینمت😉

😍😍😍😍😍💋

قربونت ولی من خیلی ناامیدممنم دومین ساله امسال پشت بودم عزیزدلاره با تیم مشاوره دیمَنتو تلگرام سرچ ک ...

کل سال رو با مشاور بودی؟روندشون چجوری بود یه توضیح میدی

ساعتی میزان اینی،ساعتی میزان آن.   یک نفس میزان خود شو تا شوی موزون خویش

کل سال رو با مشاور بودی؟روندشون چجوری بود یه توضیح میدی

تا بهمن مشاوره حضوری داشتم 

از اسفندماه با این تیم اشنا شدم

ماهی ۷۰۰ دادم

میتینگ مشاوره میزارن

برنامه ریزی عالیی واقعا شخصی سازی شده واقعییی 

چون خیلی از مشاورا میگن برنامه فلان میدیم ولی تهش همون بودجه قلمچی رو میزارن

ببین جو بسیااار گرم و کار راه بندازه 

من ک همش میگفتم کاش از اول بااینا مشاوره میگرفتم

تا بهمن مشاوره حضوری داشتم از اسفندماه با این تیم اشنا شدمماهی ۷۰۰ دادممیتینگ مشاوره میزارنبرنامه ری ...

من واسه سال دوم میخوام بمونم پشت

توصیت به من چیه 

راهنمایی و هرچیزی که میدونی بدردم میخوره لطف میکنی بگی

ساعتی میزان اینی،ساعتی میزان آن.   یک نفس میزان خود شو تا شوی موزون خویش

من واسه سال دوم میخوام بمونم پشتتوصیت به من چیه راهنمایی و هرچیزی که میدونی بدردم میخوره لطف میکنی ب ...

ببین من نمیشناسمت درست

میخوای درخواست بدم خصوصی راحت تر صحبت میکنیم بنظرم