2777
2789
عنوان

جای من باشید چیکار می‌کنید

103 بازدید | 18 پست

سلام و عرض ادب امیدوارم حالتون خوب باشه دوستان یه مسئله‌ای برام به وجود اومده ممنون میشم کمکم کنید.

من یه رفیقی دارم تو دانشگاه یه یه مدتی رابطه‌مون شکرآب شده بود و الان دوباره رابطمون درست شده و ایشون از من یه درخواست داره.

ادامش بسته بعدی میگم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو ترم پیش دوستم درس آمار استنباطی رو افتاد الان از من می‌خواد که برم جاش امتحان بدم و اگه یک درصد لو بریم اعتبار من توی دانشگاه از بین میره و خانواده‌ام نمی‌ذارن درس بخونم

کار خطرناکیه به نظرم ه خصوص که استاد این درسم منو می‌شناسه به نظرتون چیکار کنم که نه اعتبارم زیر سوال بره و نه دوستم ناراحت بشه

دو ترم پیش دوستم درس آمار استنباطی رو افتاد الان از من می‌خواد که برم جاش امتحان بدم و اگه یک درصد ل ...

بخدا من که از شما کوچیکتر هستم ولی میدونم هیچوقت نباید اینکارو کرد 🙄😐

موفق خواهم شد

دو ترم پیش دوستم درس آمار استنباطی رو افتاد الان از من می‌خواد که برم جاش امتحان بدم و اگه یک درصد ل ...

اگه میشناستت راستشو بگو و بگو منو میشناسه و به هیچ وجه هم نرو

دوست ی سر جای خودش من خیلی به رفاقت اهمیت میدم ولی واقعیش

نمی ارزه واسخ دوستی که هی قهرو اشتی درستو کنار بزاری