2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نيم ساعت با هم برن تو اتاق يني🙈ابروشون ميره كه😅

عزیزم من شنیدن برای آزمایش نباید دخول داشته باشی باید از روش دیگه ای استفاده کنی

خدایا لطفا یدونه دختر سالم به من بده 😍
بايد از اون فيلمام با خودش ببره كه راحت بياد😁

اره اونم ببره خوبه اگه تنها بخواد بیاره

خب تو ک بری دیگه فیلم میخواد چیکار😑با دستت میاری دیگه.

کاش همه چیز اونموقع اتفاق بیوفته ک ذوقشو داری...
میشه  بگید چجوریه . اخه تو اینترنت همنفهمیدم

سه تا 5 روز قبل از آزمایش نباید رابطه وجود داشته باشه...اگه نمونه گیری تو خونه انجام شد باید در زمان کمی که نباید بیشتر از نیم ساعت بشه نمونه رو برسونید به آزمایشگاه البته سعی کنید دورش یه پارچه بپیچید و توی دستتون نگهش دارین تا دمای بدنتون باعث گرم نگه داشتنش بشه....برای گرفتن نمونه هم نباید از طریق رابطه دخول انجام بشه باید همسرتون خودشون از طریق استمنا اینکارو بکنن ...از روغن یا آب دهان هم استفاده نشه چون ممکنه در نتیجه آزمایش تاثیر بذاره....ضمنا از ک ا ندوم هم استفاده نکنید ....یه ظرف مخصوص از آزمایشگاه بگیرید و ببرید خونه و نمونه رو بگیرید

يه فيلم ميرزن تو موبايل هاشون خود ارضايي ميكنن

با زنشم میتونه بره تو اتاق زنش واسش بیاره البته نه با دخول 

فقط با دست

اگه تنها خواست بیاره میره سرویس

کاش همه چیز اونموقع اتفاق بیوفته ک ذوقشو داری...