2777
2789

توی متن پیشگو کیبرد گوشی شوهرم کلمات نفسم و نازنین و نرگس بود وقتی نون رو تایپ کردم.به صورت کاملا تصادفی این رو دیدم 

بنظرتون داره بهم خیانت میکنه.تاحالا به من پیام نداده بگه نفسم و یا..

یعنی کسی تو زندگیمونه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی خسته شدمهمش بهش شک دارماحساس میکنم الکی پیشم ادا در میاره و اصلا دوستم نداره

الان هم خیانت نکنه، اینطوری رفتار کنی در آینده بهت سرد میشه

زندگی با آدم شکاک سخته، ویژگی های مثبتشو ببین و هی تقویت کن زندگیتون گرم تر بشه مگه اینکه در گذشته چیزی ثابت شده دیده باشی نه این حدس و گمان ها

من خیلی خسته شدمهمش بهش شک دارماحساس میکنم الکی پیشم ادا در میاره و اصلا دوستم نداره

مثل من نباش  منم هی شک کردم شک کردم سر همین چیزای بیخود آخرش زد بخاطر من خودشو داغون کرد می‌دونم ما زنا خیلی حساسم من سر ایموجی گوشی ک آخرین بار چی فرستاده هم حساس شدم  ولی قضاوت غلط کردم اگر سرش گرم زندگیه به این چیزا فکر نکن 

من حالم خوب نیسشاید بنظر تو مسخره بیاد ولی همین چیزا خیلی منو زجر میده

خیلی حساسی خوب الان اسم ده تا دختر شاید بالا بیاد تو باید حرص بخوری 

اگه خیانت کرده باشه همون بهتر که بفهمی و بره قاطی بقیه خیانتکارا